rhcpgiannis Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 Καλημερα νοιζαδες! Εδω και 2 μερες γλυκοκοιταζω αυτην εδω την κιθαρα και μου φενετε αρκετα ελκιστικη για τα λεφτα της, την εμφανιση της και τα feature της.http://www.thomann.de/gr/dean_guitars_mab_3_michael_angelo_batio_sb.htm Θα ηθελα να μου πειτε αν εχετε καποια γνωμη για αυτη την κιθαρα ή ακομα καλητερα εντιπωσεις αν εχετε παιξει με αυτην! One More Of Me...
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 Κανεις ??? One More Of Me...
mariopol Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 Aπο εξοπλισμο καλη φαινεται :) Πολυ μυτερη για τα γουστα μου! 8) Ο νακας νομιζω φερνει dean, αν εισαι τυχερος θα την δοκιμασεις! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 Ναι θα περασω μια βολτα σιγουρα, αλλα την τελευταια φορα που ειχα παει (πριν ενα μηνα) ειχε μονο την MAB 1. Γινετε να κανεις παραγγελια απο το νακα? One More Of Me...
mariopol Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 . Γινετε να κανεις παραγγελια απο το νακα? Και να γινεται δεν νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα! ;D Αμα σε βολεψε αυτη που λες και εχουν τα ιδια specs στο μπρατσο δεν νομιζω να εχεις προβλημα! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 Δεν εχω παιξει με την MAB1 (που εχει στο μαγαζι) αλλα αυτη κοστιζει κατι χιλιαδες ευρο παραπανω απο αυτη που θελω εγω. ;D ;D Anyway θα παω να κοιταξω και ρωτισω μηπως την φερει! :) One More Of Me...
Stinky Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 Oμορφη ειναι παντως. Αν οντως την βρεις γραψε εντυπωσεις! Sickly-sweet, pink, and not for everybody
ThePilgrim Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 Πάντως τσέκαρε και αυτή. Ίδιο σχήμα, καλύτεροι μαγνήτες, περίπου ίδια τιμή αν και αυτή έχει basswood αντί για adler. To bon studio εχει την αντιπροσωπεία. http://en.euroguitar.com/guitar/lag/arkane/a200st/123417.html ! ....another day.....another corpse....another reason...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση