papatrooper Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Θέλω να επιλέξω ένα μικρό λαμπάτο για να κάνω εξάσκηση αλλά και μίνι πρόβες. Τον θέλω για κλασικό ροκ (zep, cream κλπ κλπ) και έχω μια prs custom 24. Έχω καταλήξει σε αυτούς τους 2 και το ερώτημα είνα ποιες οι διαφορές τους και εαν αξίζει η κεφαλή με τα 12αρια τα επιπλέον χρήματα. Εναλλακτικές προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες !! :)
spbbassman Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Κοιτα κ αυτον http://www.thomann.de/gr/bugera_v22.htm
sardas Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Καλησπερα, το κεφαλακι της vox το ειχα και για αυτα που θελεις ειναι μανουλα και εχει και χαρακτηρα, η καμπινα ομως ειναι μετρια έχω και δικαιώματα
papatrooper Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Καλησπερα, το κεφαλακι της vox το ειχα και για αυτα που θελεις ειναι μανουλα και εχει και χαρακτηρα, η καμπινα ομως ειναι μετρια Καλησπέρα! Λες δηλαδή να χτυπήσω το κεφαλάκι και να το συνδέσω με άλλη καμπίνα ;
sardas Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 οχι παρε το combo και οταν εισαι ανετος παρε μια 2χ12 της προκοπης που θα την εχεις για μια ζωη και αν ειναι να παιξεις με καμια μπαντουλα να ξεχωριζεις παω για ΠΑΟΚ τωρα... έχω και δικαιώματα
papatrooper Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 οχι παρε το combo και οταν εισαι ανετος παρε μια 2χ12 της προκοπης που θα την εχεις για μια ζωη και αν ειναι να παιξεις με καμια μπαντουλα να ξεχωριζεις παω για ΠΑΟΚ τωρα... Σωστό σκεπτικό!! Πάμε ρε Παοκάρα!!!
rocka cola Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 καλησπερα. Εγω εχω το combo και το μεγαφωνο δεν ειναι καλο...απο τη στιγμη ομως που εχει εξοδο για καμπινα δε βρισκω λογο να παρεις το head...
gdevelek Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 αν το ηχείο του κόμπο δεν είναι καλό κι αν η προοπτική είναι σύντομα να πας σε 2*12, πάρε από τώρα το κεφάλι ώστε να μην κουβαλάς σε πρόβες και ο,τιδήποτε άλλο, θες - δε θες, ένα βαρύ και ογκώδες αντικείμενο που δεν σε ικανοποιεί και στο μέλλον ούτε καν θα χρησιμοποιείς, πάρε τώρα μια καμπίνα 1*12 με μεγάφωνο του γούστου σου και είσαι έτοιμος
papatrooper Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Πιο λογική λυση φαινεται ο combo..μα τοσο μαπα αυτο το κωλοηχειο..τι 10'' τι 12'' ε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση