Iliaspap Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Καλημέρα σε όλους σας, Σίγουρα διαβάζοντας τον τίτλο θα είπατε "μα τι λέει αυτός", πως ειναι δυνατόν να συγκρίνεις δυο εντελώς διαφορετικούς ενισχυτές; Και όμως εχω ακούσει πως το πρώτο channel του Herbert συγκρίνεται με τον ήχο ενός Hiwatt σε headroom kai crystal clear tone. Οπότε σε περίπτωση που ισχύει αυτό τότε ποιος ο λόγος να αγωράσεις εναν Hiwatt, απο την στιγμή που ο diezel σου δίνει ίδιο Clean και αυτά τα πραγματικά "απίστευτα" Hi-Gain; Ως λάτρης του David Gilmour πάντα είχα το όνειρο να αποκτήσω εναν Hiwatt DG-50/100, και τώρα που σχεδόν εχει φτάσει η ώρα της αγοράς, θέλω την συμβουλή σας. Φυσικά και παρόλο που ο David και ο ήχος του είναι απο τους αγαπημένους μου, έχω και πιο rock - metal ακούσματα και κατεπέκταση τα κομμάτια που παίζω δεν περιορίζοντε μόνο σε Floyd. Μερικά απο τα παικτικά στιλ ειναι Hendrix, Zeppelin, Scoripions , Whitesnake, Purple, Rainbow και μερικά Instumental όπως Vai, Van Halen κτλ. Aπο κιθάρες έχω μία Gibson LP Standard kai μία Fender Strat με SSL-5 και CS-69s. Τί λέτε λοιπόν? Μήπως ο Diezel θα κάλυπται όλο το φάσμα της μουσικής που παίζω? Ο Herbert παίζει καλά με πεταλάκια οπως ram's head, cosnrish p-2 και tube driver? Και σίγουρα τόσα λεφτά δεν τα ξαναδίνεις και για δευτερο ενισχυτή, οπότε η επιλογή πρέπει να είναι σοφή! ;D Hate it when people compare David Gilmour to God..... He is a great guy but he is not Gilmour!
Johnie Darko Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Η παιρνεις ενα axe fx και τα χεις ολα... Και ναι, αποδιδει σαν λαμπατος, καμια σχεση με οτι εχεις ακουσει απο modelling απο οπουδηποτε αλλου...
theoctapus Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Diezel χωρίς πολλά πολλά. Έχει απίστευτα καθαρά (δεν ξέρω αν συγκρίνεται με τον Hiwatt, δεν τον έχω ακούσει) και για το gain τι να λέμε, είναι diezel. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
zappa Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Πήγαινε παίξε τον diesel (hiwatt δεν θα βρείς) και αν σου κάνει πάρτον. Αν έχεις τα πεταλάκια που αναφέρεις κράτα τα μαζι και δες πως τα πέρνει. www.facebook.com/pulsedot
SonicBlister Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Η παιρνεις ενα axe fx και τα χεις ολα... Και ναι, αποδιδει σαν λαμπατος, καμια σχεση με οτι εχεις ακουσει απο modelling απο οπουδηποτε αλλου... LOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση