THEOD Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 Απο τα αγαπημενα κομματια! Εξαιρετικη εκτελεση,μ' αρεσει που το παιζετε αρκετα γρηγορα-γκρουβαρει τρελα :) Ευχαριστούμε Γιάννη :)
Jazzjoker Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 Στο 1:23,456 ο ντράμερ κρατάει ανάποδα την μπαγκέτα και χαλάει εντελώς το ρυθμό με αποτέλεσμα ο πιανίστας να μπερδευτεί και να παίξει τρίηχα μισού και εντελώς λάθος κλίμακα ενώ ο μπασίστας σταματάει το walking και αρχίζει το running. Σε γενικές γραμμές θέλετε πολλή δουλειά. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσετε με πιο εύκολα κομμάτια για το επίπεδό σας όπως την "6η αίσθηση" της Χριστίνας Κολέτσα που είναι από τα πιο απλά standards. Αν θες στείλε πμ να σου πω τα ακκόρντα. Υ.Γ. Ο τρομπετίστας είναι πολύ καλός. Ενωμοτάρχης
THEOD Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 Στο 1:23,456 ο ντράμερ κρατάει ανάποδα την μπαγκέτα και χαλάει εντελώς το ρυθμό με αποτέλεσμα ο πιανίστας να μπερδευτεί και να παίξει τρίηχα μισού και εντελώς λάθος κλίμακα ενώ ο μπασίστας σταματάει το walking και αρχίζει το running. Σε γενικές γραμμές θέλετε πολλή δουλειά. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσετε με πιο εύκολα κομμάτια για το επίπεδό σας όπως την "6η αίσθηση" της Χριστίνας Κολέτσα που είναι από τα πιο απλά standards. Αν θες στείλε πμ να σου πω τα ακκόρντα. Υ.Γ. Ο τρομπετίστας είναι πολύ καλός. Εμένα το κυρίως μου πρόβλημα είναι ο Βιμπραφωνήστας που τρέχει πολύ στο σόλο του και χαλάει όλο το ρυθμ σεκτιον >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( Χριστίνας Ξεκολέτσα
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 Αυτή η μουσική θέλει μια μικρή εξοικείωση. Είναι σαν το Punk , πρώτα ακούς Sex Pistols και μετά bauhaus ;D Και μετά Aerial FX. Very very nice. InfluenSir!
argytar Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 Ωραία δεν είναι η jazz :) ? To ίδιο έχει πάθει και η δικιά μου γυναίκα ;) *Τραγουδιστά* Στους jazzίστες λέμε ΝΑΙ... Excellent work, companeros! ''It's dark and we're wearing sunglasses''
THEOD Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Και μετά Aerial FX. Και μετά Fall :o Nestoras argytar Ευχαριστούμε ............ :)
dr.peters Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 εμενα για να πω την αληθεια μου δεν μου αρεσε. βεβαια δεν ακουω ΚΑΘΟΛΟΥ τζαζ και μπορει να ειναι απλα ζητημα επαφης και τριβης με το ειδος. η ισως να μην μου αρεσει η τζαζ εν τελει. παρολα αυτα, μου φανηκαν υπερβολικα φορτωμενα τα τυμπανα και αρκετα αδετα με το κοντραμπασο. βεβαια για να μιλανε με τοσο καλα λογια τοσοι ανθρωποι κατι παραπανω θα ξερουν. πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Evilnye Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Πολύ ωραίο Θεοντ! εμενα για να πω την αληθεια μου δεν μου αρεσε. Είδες τι παθαίνεις αμα νομίζεις ότι οι Μιουζ είναι οι Πινκ φλουντ του σήμερα;
dr.peters Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Είδες τι παθαίνεις αμα νομίζεις ότι οι Μιουζ είναι οι Πινκ φλουντ του σήμερα; εχεις δικιο! καταλαβα πως στην πραγματικοτητα, οι πινκ φλουντ ηταν οι μιουζ της εποχης τους! :P πανελιστας και ανταρτομαχητης....
THEOD Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Παιδιά το πιό ωραίο πράγμα στη μουσική είναι η διαφοροποίηση που υπάρχει στο κάθε είδος.Σε άλλους αρέσει το ροκ σε άλλους η τζαζ σε άλλους η έντεχνη σε άλλους η κλασική κλπ. Ακόμα και στο κάθε είδος υπάρχει διαφοροποίηση στο στυλ .Σίγουρα άλλοι ακούνε oscar peterson και δε τους αρέσει ο Jarret για παράδειγμα στη τζαζ. Κάθε γνώμη ειδικά στο θέμα του γούστου είναι σεβαστή . Με όση χαρά διάβασα το σχόλιο της Ευης και των άλλων παιδιών με την ίδια διάβασα και του Αλέξανδρου που πολύ τίμια είπε τη γνώμη του . Ευχαριστούμε και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση