Ksekourdistos Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 ksekoyrdiste με ολο το σεβασμο και χωρις να σε γνωριζω αλλα δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο ασχημο να γ***με το τοπικ του παιδιου. με ολο τον σεβασμο , στειλε ενα μηνυμα στους mods να το σβησουν. Για το θεμα του Floyd...ΟΛΑ τα οριτζιναλ φτιαχνονται πλεον Κορεα... Μονο τα Σαλλερ στη Γερμανια ειναι η εξαιρεση... Υπαρχουν τα licensed της Schaller , υπαρχουν τα αυθεντικα της Schaller , υπαρχουν τα Gotoh , υπαρχουν τα trs και υπαρχουν , πιστεψε το ακομα αμερικανικα floyd Αλλο το οriginal και αλλο το original series . Τωρα να απαντησω και ον τοπικ γιατι τοση ωρα μιλαγα off topic . Θεωρω μια βαρυτονη η μια 7χορδη κιθαρα με σταθερη γεφυρα και active μαγνητες ειναι αυτο που ψαχνεις Recording is God's way of tellin you that you suck
nexarulhu Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 με ολο τον σεβασμο , στειλε ενα μηνυμα στους mods να το σβησουν. Να σβησουν ποιο ? Σε λιγο θα μας πεις οτι σε προσβαλαμε κιολας,παλι καλα που καταλαβες οτι τοση ωρα μιλαγες offtopic ! EXPECT THE UNEXPECTED...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Να σβησουν ποιο ? Σε λιγο θα μας πεις οτι σε προσβαλαμε κιολας,παλι καλα που καταλαβες οτι τοση ωρα μιλαγες offtopic ! ρε πασα μου τοση ωρα με πατροναρεις οτι ...μαω την κουβεντα και συ τι κανεις ? κανεις ακριβως το ιδιο που με κατηγορεις Αν νοιαζεσαι για την συνοχη του thread ή κανε flag τα μηνυματα μου σε καποιον mod ή στειλε μου Pm να μου το πεις . βασικα πρεπει να πουμε στο παιδι οτι με τον modelling ενισχυτη που εχει και με σκαφος να παιζει μπορει ανετα να παιξει deathcore ! ;D Recording is God's way of tellin you that you suck
nexarulhu Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 ρε πασα μου τοση ωρα με πατροναρεις οτι ...μαω την κουβεντα και συ τι κανεις ? κανεις ακριβως το ιδιο που με κατηγορεις Αν νοιαζεσαι για την συνοχη του thread ή κανε flag τα μηνυματα μου σε καποιον mod ή στειλε μου Pm να μου το πεις . βασικα πρεπει να πουμε στο παιδι οτι με τον modelling ενισχυτη που εχει και με σκαφος να παιζει μπορει ανετα να παιξει deathcore ! ;D Εχεις δικιο αλλα καταλαβαινεις πιστευω ;D. Δεν σε κατηγορω :o μην το παρακανουμε γιατι στο τελος μια κουβεντα θα λεμε και μετα θα βγαζουμε εξω τα κουμπουρια.. :D Οσο για τον ενισχυτη συμφωνω σε μεγαλο βαθμο... ;D EXPECT THE UNEXPECTED...
stathis169 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 pare nia san tin dikia mou .. ibanez mtm 2 vale kai blackouts kai rixneis kai toixo!!!http://www.youtube.com/watch?v=C_JdHzFeP2E
noe13 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 ισως να πηρε κιθαρα τελικα... Slow must go on....!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση