Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

ksekoyrdiste με ολο το σεβασμο και χωρις να σε γνωριζω αλλα δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο ασχημο να γ***με το τοπικ του παιδιου.

με ολο τον σεβασμο , στειλε ενα μηνυμα στους mods να το σβησουν.

Για το θεμα του Floyd...ΟΛΑ τα οριτζιναλ φτιαχνονται πλεον Κορεα...

Μονο τα Σαλλερ στη Γερμανια ειναι η εξαιρεση...

Υπαρχουν τα licensed της Schaller , υπαρχουν τα αυθεντικα της Schaller , υπαρχουν τα Gotoh , υπαρχουν τα trs και υπαρχουν , πιστεψε το ακομα αμερικανικα floyd

Αλλο το οriginal και αλλο το original series .

Τωρα να απαντησω και ον τοπικ γιατι τοση ωρα μιλαγα off topic .

Θεωρω μια βαρυτονη η μια 7χορδη κιθαρα με σταθερη γεφυρα και active μαγνητες ειναι αυτο που ψαχνεις

Recording is God's way of tellin you that you suck

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

με ολο τον σεβασμο , στειλε ενα μηνυμα στους mods να το σβησουν.

Να σβησουν ποιο ?

Σε λιγο θα μας πεις οτι σε προσβαλαμε κιολας,παλι καλα που καταλαβες οτι τοση ωρα μιλαγες offtopic !

EXPECT THE UNEXPECTED...

Δημοσιευμένο

Να σβησουν ποιο ?

Σε λιγο θα μας πεις οτι σε προσβαλαμε κιολας,παλι καλα που καταλαβες οτι τοση ωρα μιλαγες offtopic !

ρε πασα μου τοση ωρα με πατροναρεις οτι ...μαω την κουβεντα και συ τι κανεις ? κανεις ακριβως το ιδιο που με κατηγορεις

Αν νοιαζεσαι για την συνοχη του thread  ή κανε flag τα μηνυματα μου σε καποιον mod ή στειλε μου Pm να μου το πεις .

βασικα πρεπει να πουμε στο παιδι οτι με τον modelling ενισχυτη που εχει και με σκαφος να παιζει μπορει ανετα να παιξει deathcore !  ;D

Recording is God's way of tellin you that you suck

Δημοσιευμένο

ρε πασα μου τοση ωρα με πατροναρεις οτι ...μαω την κουβεντα και συ τι κανεις ? κανεις ακριβως το ιδιο που με κατηγορεις

Αν νοιαζεσαι για την συνοχη του thread  ή κανε flag τα μηνυματα μου σε καποιον mod ή στειλε μου Pm να μου το πεις .

βασικα πρεπει να πουμε στο παιδι οτι με τον modelling ενισχυτη που εχει και με σκαφος να παιζει μπορει ανετα να παιξει deathcore !  ;D

Εχεις δικιο αλλα καταλαβαινεις πιστευω  ;D.

Δεν σε κατηγορω :o μην το παρακανουμε γιατι στο τελος μια κουβεντα θα λεμε και μετα θα βγαζουμε εξω τα κουμπουρια.. :D

Οσο για τον ενισχυτη συμφωνω σε μεγαλο βαθμο... ;D

EXPECT THE UNEXPECTED...

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...