Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Νικο μου και μενα η τιμη με χτυπησε καπως..και δευτερον με τα e bay δεν τα παω καλα γιατι δεν τα ξερω..και για αυτο λεω οχι στον εαυτο μου. Δεν εχω εμπιστοσυνη.Προσωπο με προσωπο. Υπομονη και το μελλον θα δειξει. Ολα καλα. :) www.sonicspace.gr
FABRICAUDIO Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Νικο μου και μενα η τιμη με χτυπησε καπως..και δευτερον με τα e bay δεν τα παω καλα γιατι δεν τα ξερω..και για αυτο λεω οχι στον εαυτο μου. Δεν εχω εμπιστοσυνη.Προσωπο με προσωπο. Υπομονη και το μελλον θα δειξει. Ολα καλα. :) Το ebay γενικα ειναι αξιοπιστο και μεσω paypal συνηθως βρισκεις ακρη. Βεβαια στην περιπτωση σου λιγη υπομονη ισως σε βοηθησει και βρεις αγοραστη απο Ελλαδα. Ευχομαι καλη και συντομη πωληση Νικος Recording and Rehearsal Studio www.fabricaudio.com
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Βεβαια στην περιπτωση σου λιγη υπομονη ισως σε βοηθησει και βρεις αγοραστη απο Ελλαδα. Ευχομαι καλη και συντομη πωληση Νικος Σε ευχαριστω :). Καληνυχτα.Να εισαι και να ειστε ολοι καλα. Και παλι ευχαριστω. www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση