Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Η δική μου πρόταση θα ήταν να μην αλλάξεις απολύτως τίποτα. Αντιθέτως, μπορείς να κρατήσεις τα χρήματα σου, μάζεψε όσο μπορείς παραπάνω και περίμενε να πάρεις ένα σοβαρό (ΣΟΒΑΡΟ) ενισχυτή της προτίμησής σου. Το gain και ο ήχος που θέλεις θα βγαίνει από εκεί. Οι πεταλιέρες είναι δυστυχώς μεσοβέζικες λύσεις (και είμαι κι εγώ κάτοχος πεταλιέρας - αναγκαστικά! ;D) και κατ'εμέ απογοητεύουν γρήγορα. Μπορεί οι εξομοιώσεις να είναι πειστικές μέχρι ενός σημείου στο αυτί, αλλά προσωπικά έχοντας συνηθίσει να παίζω με τις δυναμικές στο δεξί και το volume της κιθάρας και μόνο (ούτε κανάλια αλλάζω), η διαφορά είναι περισσότερο από απλά διακριτή σε μια πεταλιέρα.

Όπως και να'χει, πράττεις ότι σου υποδεικνύει η τσέπη σου και η κρίση σου, απλά παραθέτω τη γνώμη μου. Τα δύο cents μου.  :)

ευχαριστω για την συμβουλη

Τα δύο cents μου

χαχαχαχαχαχα

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Αν θες να επικεντρωθείς στον "κρίκο της αλυσίδας" που λέγεται κιθάρα...τότε μην κάνεις καμμιά αλλαγή...Κράτα τα λεφτά που μάζεψες,πούλα την Epi και πάρε μια Gibson Les Paul Studio...

"Άσκησε τρομοκρατία" με το ισχυρό σου ευρώ και πάρε μία απο USA μεριά...Δεν μπορείς να φανταστείς τι ευκαιρίες μπορείς να βρεις έτσι όπως είναι τα πράγματα στις διεθνείς αγορές...Θέλεις παράδειγμα?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320563920169#ht_1088wt_913

Και πριν μου την "πέσουν" κάποιοι ;D λέγοντας οτι οι Studio είναι άχρηστες,έχω μια του ΄97 που κοντράρει στα ίσια κάποιες Custom Shop 59άρες που έχω στη συλλογή μου.

Οσον αφορά το θέμα με τα Grover:Μην ξεγελιέστε...Υπάρχουν Grover και...Grover!Αυτά που φοράει η κιθάρα σου είναι απλά "Grover licensed" και όχι τα κορυφαία Grover Rotomatic που φοράνε πιο ακριβές κιθάρες.

Τα κορυφαία Grover τα φοράνε οι ακριβές Gibson όπως π.χ. αυτή στη φώτο.Μπορεί κάποιος να τα παραγγείλει και ξεχωριστά βέβαια.

PAGE_29__04.JPG.f5703b6e60d9e4cfd2489d27a545ee82.JPG

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Δημοσιευμένο

......Απλά το ισχυρό σου Euro δεν είναι τόσο ισχυρό πλέον και καλή κιθάρα μπορείς να βρείς ακόμα και στην κινέζικη αγορά. Το να πέσεις σε καλή Studio είναι ένα ρίσκο που μπορείς να πάρεις -με μικρά σχετικά ποσοστά.

Όμως SF το γεγονός ότι εσύ έχεις μιά καλή studio του 97 δεν λέει κάτι από μόνο του....

Κι εγώ έχω ρεπλίκες που ρίχνουν στα αυτιά στις original που έχω....

Να σκεφτεί κανείς ότι μία από τις καλύτερες κιθάρες μου είναι μια κινέζικη ETERNAL TELE.... H κιθάρα αυτή έχει σώμα μαόνι και μέιπλ μανίκι, τρίφτηκε, έγινε fret leveling, άλλαξα ηλεκτρικά, αγόρασα και από συμφορουμίτη ένα set HOT ROD 52 μαγνήτες, πέταξα πάνω κι ένα set κλειδιά G&L που πήρα από τον SuperFunk και βαράω αλύπητα....

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...