funky_z Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά 5χορδου μπάσσου Sandberg California JM και ζητώ από όσους έχουν εμπειρία από την εταιρία να μου πουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ(συμπεριφορά οργάνου κυρίως και τυχόν προβλήματα)!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 ζητώ από όσους έχουν εμπειρία από την συμπεριφορά οργάνου Μερικές φορές βγάζει γλώσσα. Ρίχτου δυο χαστούκια να μπει στη θέση του. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
X-minor Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Η Sandberg βγάζει απίστευτα μπάσσα. Αν θες πες μου όμως, γιατί επέλεξες sandberg?
funky_z Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Δεν εχω κάποιον ιδιαιτερο λόγο..!Δεν τα έχω ακούσει ζωντανά ούτε τα έχω παίξει αλλά από ότι έχω ψάξει στο νετ δεν έχω ακούσει κακή κριτική!Θα μου πεις αυτό δεν λέει απαραιτητα κάτι αλλά... @audiokostas-->Αν αυτό είναι το ελλάτωμά του...διορθώνεται..!;-)
warwickplayer Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 ειχα παιξει ενα california J J αταστο και ειχα μεινει με το στομα ανοικτο!!!Φοβερα μπασα...Αρκετα μοντερνα(οχι τοσο οσο τα γαργουικ:)πραγμα καλο γιατι ειναι και πολυ μεταβλητα σε ηχο..εχουν πολυ ανετο μπρατσο φοβερους μαγνητες Delano τους οποιους συναντας και στα Human Bass και γενικα ειναι πολυ καλο value for money!Go for it!!! I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!
funky_z Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Thanks παιδια!!!! Μαλλον η παραγγελια θα φυγει απο Δευτερα...:-) Αλλα μαλλον θα αργήσει η παραλαβη...οποτε θα σας πω εντυπωσεις ακρετα αργοτερα!! ;D
zexnis Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 αναβιωνω το θεμα γιατι μενδιαφερουν και μενα αυτα τα μπασακια. μπορω να βρω καπου να δοκιμασω? εχει αγορασει κανεις να μας πει καμια γνωμη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση