science Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 re paidia voitheia!Thelw mia karta ixou gia na arxisw na ixografw kai mesw mikrofwnwn kai apeutheias me jack!eimai anamesa apo edirol ua-25,lexicon omega kai m-audio 410!ti gnwmi exete gia tis 2 prwte?gia tin trith fantazomai... :roll: bluessssss!!!
spirou Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 δώσε μερικές παραπάνω διευκρινήσεις budget,εσωτερική-εξωτερική,εισόδους-εξοδους που χρειάζεσαι κλπ για την maudio θα βρεις πολλές αντιφατικές γνώμες. τις άλλες δύο δεν τις έχω δουλέψει,απο edirol έχω χρησιμοποιήσει την fa101 και είναι εξαιρετική. αν είναι να πάρεις οπωσδήποτε κάποια από τις τρεις εγώ δε μπορώ να εκφέρω γνώμη,αν όχι,εδώ είμαστε να σου προτείνουμε άλλες.:D ps:γράφουμε ελληνικά και όχι greeklish :!:
science Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Κοιτα!Ειμαι αδαης απο pc-recording γενικα!Θελω να δωσω το πολυ μεχρι 300Ε!Βασικα θελω να κανω ηχογραφηση κιθαρας,φωνων και ακουστικων οργανων και θελω να εχω προενισχυση μικροφωνων! bluessssss!!!
DigiPan Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 mackie spike http://www.mackie.com/products/spike/index.html :D :D :D πολυ καλος ηχος :D και προενισχυτακι mackie πανω!
science Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Σε τι τιμη περιπου???Αξιζει περισσοτερο απο μια m_audio?? bluessssss!!!
DigiPan Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 τιμη το πολυ 300 EURO και απο ηχο πολυ καλυτερο! Δοκιμασμενο αυτο που σου λεω! :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση