Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Το έχω δεί και εγώ αυτό το βίντεο.Ο τύπος χρησιμοποιεί και άλλα μηχανήματα εκτός απο πολύμετρο.Σε μένα που έχει 2 τελικές πώς γίνεται?

Δημοσιευμένο

Έχεις λυσάξει με αυτόν τον ενισχυτή!  ;D Στον συγκεκριμένο δεν μπορείς να ρυθμίσεις το bias εκτός αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε κάνει μετατροπή στο κύκλωμα έτσι ώστε αυτή η ρύθμιση να γίνεται. Το μόνο που μπορείς να ρυθμίσεις είναι το tube matching από το αντίστοιχο ποτενσιόμετρο... Έμπλεξες πάλι!

Για τη μετατροπή μην αρχίσεις να ρωτάς  ;D, είναι ψιλο μανούρα, αν δε μπορείς καλύτερα αστο όπως είναι.. 8)

Δημοσιευμένο

Έχεις λυσάξει με αυτόν τον ενισχυτή!  ;D Στον συγκεκριμένο δεν μπορείς να ρυθμίσεις το bias εκτός αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε κάνει μετατροπή στο κύκλωμα έτσι ώστε αυτή η ρύθμιση να γίνεται. Το μόνο που μπορείς να ρυθμίσεις είναι το tube matching από το αντίστοιχο ποτενσιόμετρο... Έμπλεξες πάλι!

Για τη μετατροπή μην αρχίσεις να ρωτάς  ;D, είναι ψιλο μανούρα, αν δε μπορείς καλύτερα αστο όπως είναι.. 8)

Νομίζω ότι κάνεις λάθος.Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μου είπε ότι ρυθμίζεται.Και δεν έχει κάνει μετατροπή.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...