vthomas Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Σύντεκνε εξαιρετικό το παίξιμο και με τις τρείς!! Συμφωνώ κι εγώ με Isega ότι πλέον έχεις διαμορφώσει έναν "δικό σου" ήχο. Υ.Γ. Το zoom στην απαραίτητη φραπεδιά είναι όλα τα λεφτά (και φυσικά το πολυτιμότερο αξεσουάρ του rig σου ;D)
exarhos Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 ευχαριστω! βασικα ο ηχος live ειναι πολυ καλυτερος. και να με συγχωρειτε για τυχον επαναλαμβανομενα λικς και λαθακια. Η φαση εχει ως εξης. τηλ --> Μακης καφεδακι ---> παιρνω καμια κιθαρα η οχι, ---> FF home ---> o σκυλος κανει παρτυ παντα χαχα ---> εχω αυτο το backing παιξε. :) www.myspace.com/costaexarhos
ffmakis Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 ευχαριστω! βασικα ο ηχος live ειναι πολυ καλυτερος. και να με συγχωρειτε για τυχον επαναλαμβανομενα λικς και λαθακια. Η φαση εχει ως εξης. τηλ --> Μακης καφεδακι ---> παιρνω καμια κιθαρα η οχι, ---> FF home ---> o σκυλος κανει παρτυ παντα χαχα ---> εχω αυτο το backing παιξε. :) Την επόμενη φορά θα φέρεις δικό σου ΒΤ ;D
ffmakis Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 εχω αυτο το backing παιξε. :) Στο επόμενο βιντεάκι σε θέλω σε φόρμα,θα παίξεις αυτό εδώ ;D ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση