pulsyfoot Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Γεια σας καταρχην!!Εχω παρει μια dean ml μεταχειρισμενη και το προβλημα μου ειναι τα ελατηρια πισω.Οπου και αν εψαξα στο ιντερνετ δεν μπορεσα να βρω κατι σχετικο,για αυτο και ζητω απο εδω μεσα καποια βοηθεια.Η κιθαρα ειναι με floyd rose και απο πισω εχει 2 ελατηρια.Το προβλημα μου ειναι οτι ειναι λογικο που εχει μονο 2??και αν ναι γτ το ειναι ειναι μεγαλυτερο απο το αλλο?εχω επισης μια αλλη krammer με floyd rose η οποια εχει 3 ελατηρια πισω και ειναι τα ιδια ακριβως σε παχος και μακρος για αυτο ψαχνω καποιος να με βοηθησει.
ginargiros Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Τα ελατήρια είναι για να σταθεροποιούν το τρέμολο (χοντρά-ψιλά). Αν η Dean παραμένει κουρδισμένη και είναι σωστά σεταρισμένη, δε σε ενοχλεί το οτι έχει 2 ελατήρια. Μήπως έχει πολύ ελαφριές χορδές?
pulsyfoot Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Πολυ ελαφριες χορδες?βασικα 10 αρες βαζω.αρα δεν υπαρχει προβλημα με τα ελατηρια και πρεπει να κοιταζω να κανω σωστο σεταρισμα?
ginargiros Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Δοκίμασε με το σετάρισμα και αν το Floyd δεν κάθεται με τίποτα στη σωστή θέση, τότε πρέπει να δεις τα ελατήρια. Αλλιώς το πας σε ένα μαγαζί για σετάρισμα και τα επόμενα σεταρίσματα τα κάνεις εσύ ;)
pulsyfoot Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Ευχαριστω παρα πολυ που ασχοληθηκες με το προβλημα μου.θα την παω σε μαγαζι και ο Θεος βοηθος!!!
nickkk Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 αν αποφασισεις να την σεταρεις καποια στιγμή μονος σου δες αυτα τα βιντεακια...νομιζω πως και αυτος λεει πως η κιθάρα του εχει 2 ελατηρια...
pulsyfoot Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2010 Σε ευχαριστω για τα βιντεακια τελικα μου φανηκανε χρησιμα!!! :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση