Macubert Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Έψαχνα ένα μηχάνημα που θα μου ηχογραφούσε κάποια θέματα και θα τα επαναλάμβανε συνεχώς, ή και ένα πρόγραμμα που θα έκανε κάτι παρόμοιο, και έφτασα στο Ableton live. Τί ακριβώς είναι αυτό, κάνει αυτή τη δουλειά; και αν δεν κάνει αυτη τη δουλειά τί ακριβώς κάνει;... Ευχαριστώ pedals in everything
trolley Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Αυτά που κάνει το live είναι υπερβολικά πολλά για να αναφερθούν εδώ. Στο δικτυακό τόπο www.ableton.com θα βρεις πολλά βίντεο που δείχνουν τι κάνει το πρόγραμμα. Mea Culpa
stephanos Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 την κάνει τη δουλειά και μάλιστα πολύ καλά. Μάλλον θα χρειαστείς ένα midi controller όμως. Δες εδώ Γενικά ψάξε το λίγο στο you tube θα βρεις πολλά πράγματα
Macubert Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ ρε παιδιά να στε καλά... pedals in everything
kostas-slash Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Μπορείς να κάνεις και Making Prodigy's "Smack My Bitch Up" in Ableton by Jim Pavloff Μπορείς να κάνεις άπειρα πράγματα με αυτό το πρόγραμμα. το χρησιμοποιούν πολλοί DJ (όσο κολακευτικό μπορεί να είναι αυτό) και είναι πολύ καλό για live. Μπορεί να κάνει το καλύτερο TRANSPOSE με τη λιγότερη ίσως παραμόρφωση από κάθε άλλο πρόγραμμα. Απλά είναι λίγο ποιο πολύπλοκο απο τα "κοινά" cubase, logic.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Administrator Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Βασικά ο άνθρωπος looper ζήτησε... και είπε ότι έπεσε πάνω στο Live. Το να αποκαλείς επαγγελματικές σουϊτες ηχογράφησης όπως τα Cubase και Logic "κοινές", όταν το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας δισκογραφίας γίνεται σε αυτες, με κάνει να αναρωτιέμαι για τις μυστικές ικανότητες του Live που... ανακάλυψε ο kostas-slash. Είναι τουλάχιστον ανακριβές και υποκειμενικότατη αντίληψη που δεν εκφράζει την επαγγελματική κοινότητα (ηχολήπτες, στούντιο, συνθέτες, κλπ) της δισκογραφίας. Στο θέμα μας τώρα, αν ο ερωτών αναπτύξει λίγο το τι θέλει να κάνει, τι διαθέτει ήδη και τι ξέρει να παίζει, ίσως να ήταν πιό εύστοχη η βοήθεια που θα έπαιρνε από όλους μας. Για πες. Live and let Live.
Macubert Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 (Yameth έχεις δίκιο...) Έχω ένα synth (το MicrοKORG XL) και θέλω να ηχογραφήσω κάποια πράγματα, που έχω βρει. Βέβαια αυτό μπορεί να χρειάζεται απλά ένα πρόγραμμα ηχογράφησης, αλλά επειδή κάποια πράγματα θέλω να ακούγονται συνέχεια, θέλω κάτι που να επαναλαμβάνει το ίδιο θέμα πολύ ώρα, ίσως ένα Looper όπως είπε ο yameth... Για πες κάτι άλλο σχετικά με το Looper... pedals in everything
Vaisilis Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 Βασικά ο άνθρωπος looper ζήτησε... και είπε ότι έπεσε πάνω στο Live. Το να αποκαλείς επαγγελματικές σουϊτες ηχογράφησης όπως τα Cubase και Logic "κοινές", όταν το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας δισκογραφίας γίνεται σε αυτες, με κάνει να αναρωτιέμαι για τις μυστικές ικανότητες του Live που... ανακάλυψε ο kostas-slash. Είναι τουλάχιστον ανακριβές και υποκειμενικότατη αντίληψη που δεν εκφράζει την επαγγελματική κοινότητα (ηχολήπτες, στούντιο, συνθέτες, κλπ) της δισκογραφίας. Στο θέμα μας τώρα, αν ο ερωτών αναπτύξει λίγο το τι θέλει να κάνει, τι διαθέτει ήδη και τι ξέρει να παίζει, ίσως να ήταν πιό εύστοχη η βοήθεια που θα έπαιρνε από όλους μας. Για πες. ''Κοινές'' εννοεί πιο διαδεδομένες... τουλάχιστον έτσι κατάλαβα εγώ... και απ'ότι ξέρω μάλλον με pro tools ασχολείται το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας δισκογραφίας... http://www.youtube.com/user/psofoss
korakios Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 Τσέκαρε το :http://www.devine-machine.com/index.php?option=com_content&view=article&id=57&Itemid=72&lang=en Πολύ πρακτικό!
mindconspiracy Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 Παρεμπιπτόντως ο τύπος στο βιντεάκι παίζει την πιο ηλίθια μουσική που έχω ακούσει τουλάχιστον το τελευταίο εξάμηνο. ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση