medelliap Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Mhpws 3erei kaneis kapoio magazi pou mporw na brw ayto to petali se stock? Exei stamathsei na to bgazei h etaireia kai brisketai pleon mono sta magazia pou exei 3emeinei..An 3erei kapoios kati please help! Thanks :)
taq Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Καλώς ήλθες φίλε, παράκληση που θα στην κάνουν και άλλοι φαντάζομαι, γράφε κατ' αρχήν ελληνικά εδώ δεν είμαστε Greekland αλλά Ελλάς! :lol: επίσης στο ποστ σου δεν αναφέρεις για πιό πετάλι ενδιαφέρεσαι. Φιλικότατα 8) Ουυυυυυπσ!! γράψε λάθος! τώρα το είδα από την κεφαλίδα του Θέματος! τσέκαρες Νάκα? In Fender Strat we trust!
hindmost Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Μπορεί και στου Ζοζέφ... Πως σου ήρθε ότι σταμάτησε η Line6 να το βγάζει?
medelliap Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Συγνώμη για τα greeklish δεν το ήξερα..πρώτη φορά έκανα post :) Το βρήκα ευτυχώς στο Νάκα σε κάποιο από τα μαγαζιά του, αφού τον έβαλα κ τα έψαξε όλα! Για το ότι έχει σταματήσει να βγαίνει μου το είπαν από του Ζόζεφ στη Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει...Τί να πώ.. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, ααα και είμαι φίλη όχι φίλος αγαπητέ tag :) Τα λέμε!
hindmost Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Για το ότι έχει σταματήσει να βγαίνει μου το είπαν από του Ζόζεφ στη Θεσσαλονίκη' date=' δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει...Τί να πώ..[/quote'] Κοτζάμ διαφημιστική καμπάνια έκαναν με τους U2, θα το σταματούσανε? Φήμες είναι και μάλιστα κακεντρεχείς!! :wink:
Insomniac Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Κι εγω το ειχα δοκιμασει στο Νακα (Αθηνα) τον Ιανουαριο και δεν μου ειπαν τιποτα περι διακοπης κυκλοφοριας - και ειχε και δυο διπλα-διπλα!
taq Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Συγνώμη για τα greeklish δεν το ήξερα..πρώτη φορά έκανα post :)Το βρήκα ευτυχώς στο Νάκα σε κάποιο από τα μαγαζιά του' date=' αφού τον έβαλα κ τα έψαξε όλα! Για το ότι έχει σταματήσει να βγαίνει μου το είπαν από του Ζόζεφ στη Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει...Τί να πώ.. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, ααα και είμαι φίλη όχι φίλος αγαπητέ tag :) Τα λέμε![/quote'] Ζητώ συγνώμη αγαπητή φίλη και το νικ μου είναι taq (τάκης από το Παναγιώτης :wink: ) χαίρομαι που τελικά το βρήκες 8) In Fender Strat we trust!
medelliap Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Συγνώμη αγαπητέ taq, δεν το πρόσεξα καλά! Ήταν και η ώρα δύσκολη.. Σαν να έχετε δίκιο πάντως για τη μη διακοπή κυκλοφορίας, ίσως να βαριόταν να το παραγγείλει ο τύπος, τί να πω..Απλά μου φάνηκε λογικό κι εμένα γιατί έψαξα αρκετά και δεν το έβρισκα, ούτε στο Musik Produktiv το είχε.. Σας ευχαριστώ όλους!
vagx69 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Ο Θωμάς το έχει κανονικά στοκ πάντως στα 300€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση