Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Αν τασταρει θα πρεπει να ανεβασεις και λιγο το action ,δεν προκειται να "δυσκολεψει" στο παιξιμο η κιθαρα,ενα πραγμα που μου αρεσει στις ΕΒ ειναι οτι λογω low tension μπορεις να εχεις υψηλοτερο action (δηλ.καλυτερο ηχο) και ανετο παιξιμο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
ELIANIOS Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Ποια κιθαρα εχεις? 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ
rocka cola Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 fender stratocaster mij reissue 57 Συγχωρεστε με για την χαζη ερωτηση...αλλα μωλις πηγα να σηκοσω λιγο την γεφυρα οπως με συμβουλεψε ο superfunk και σκεφτηκα οτι δεν εχω ιδεα πως ρυθμιζουν το 6βιδο τρεμολο μιας και παντα ειχα κιθαρα με 2 βιδες...πρεπει να τις χεβιδοσω ολες απο λιγο?τι ακριβως κανουνε σε αυτη τη περιπτωση? Την ιδια φρικη επαθα οταν πηγα να αλλαξω χορδες για πρωτη φορα με τα vintage κλειδια. :)
stakiko Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Δεν σηκωνεις την γεφυρα αλλα τα saddles καθε χορδης καθε ενα ξεχωριστα με ενα πολυ μικρο κλειδι Allen! ;-)
nexarulhu Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 fender stratocaster mij reissue 57 Συγχωρεστε με για την χαζη ερωτηση...αλλα μωλις πηγα να σηκοσω λιγο την γεφυρα οπως με συμβουλεψε ο superfunk και σκεφτηκα οτι δεν εχω ιδεα πως ρυθμιζουν το 6βιδο τρεμολο μιας και παντα ειχα κιθαρα με 2 βιδες...πρεπει να τις χεβιδοσω ολες απο λιγο?τι ακριβως κανουνε σε αυτη τη περιπτωση? Την ιδια φρικη επαθα οταν πηγα να αλλαξω χορδες για πρωτη φορα με τα vintage κλειδια. :) τα αλλενακια στα saddles θα ρυθμισεις,λογικα με ενα αλλεν 1,3 η 1,5 αν δεν κανω λαθος δηλαδη μην σε παρω και στο λαιμο μου edit:με προλαβε ο rista ;D EXPECT THE UNEXPECTED...
toneless Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Οι χορδές καταλήγουν σε ενα βαγονάκι η κάθε μια (συνήθως). Με ενα αλενάκι, δεν θυμάμε μέγεθος αλλά είναι της ίντζας, μπορείς να ρυθμίσεις το ύψος της χορδής. Σχετικά με το πρόβλημά σου, βρίσκεις ποιές χορδές έχουν θέμα και βιδώνεις τα 2 άλεν απο το κάθε βαγονάκι με φορά δεξιόστροφη για να σηκώσεις τη χορδή. Άκου να δεις.
ELIANIOS Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 εχω την εντυπωση πως πρεπει να τη πας σε ειδικο και να σου δειξει καποια πραματα αφου κανει αυτος το 1ο σεταπ 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ
rocka cola Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 γενικοτερα την ψιλοπαλευω με το σεταπ...απλα μεχρι στιγμης εκανε σε floyd rose και σταθερη γεφυρα και κυριως αλλαζα κουρδισματα...το εξαβιδο ειναι νεα εμπειρια. :D thx για τις απαντησεις σας παιδεια θα το τσεκαρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση