Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Τα RE20 δεν τα προσεξα (καθοτι ασχετος απο mics) αλλα αυτος ο κιθαριστας εχει ενα (δεξι) βρωμοχερο... ;)

Στράαατα Stratούλα...

Δημοσιευμένο

Μόνο και μόνο που μου θύμισες ότι στη δισκοθήκη μου (που έχει πάνω από 25 άλμπουμ του Brown) δεν έχω το αποκάτω, μ' έβαλες σε διαδικτυακό ψάξιμο/ και απ' οτι φαίνεται σε έξοδα.

James Brown - Get On The Good Foot

Θα σε χρεώσω. :D

InfluenSir!

Δημοσιευμένο

Ποιό κομμάτι παίζουν στο studio;

To κομμάτι δεν το αναγνωρίζω αλλά...

... αλλα αυτος ο κιθαριστας εχει ενα (δεξι) βρωμοχερο... ;)

...αν δεν κάνω λάθος ο βρωμοχεροκιθαρίστας είναι ο David Spinozza, συνεργάτης του Brown στα μέσα της δεκαετίας του '70.

InfluenSir!

Δημοσιευμένο

ο David Spinozza, συνεργάτης του Brown στα μέσα της δεκαετίας του '70.

Ωραιος ο κ. Spinozza..! Και μου κανει εντυπωση που ειναι ...λευκος! ;)

Στράαατα Stratούλα...

Δημοσιευμένο

Δώσατε καθόλου προσοχή σε αυτό που λέει απο το 2:44 και μετά?  :) ;)

Μου ακουστηκε λιγο υπερβολικο και εγωιστικο, αλλα ποιος ειμαι εγω που θα κρινω κατι που ειπε ενας James Brown..? ;)

Στράαατα Stratούλα...

Δημοσιευμένο

Μου ακουστηκε λιγο υπερβολικο και εγωιστικο, αλλα ποιος ειμαι εγω που θα κρινω κατι που ειπε ενας James Brown..? ;)

ακριβως... ;)

Aν δεν ηταν υπερβολικος και εγωϊστης απλα ΔΕΝ θα ηταν τοσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ (η μαλλον δεν θα ηταν ο James Brown)....με "δημοκρατιες" και αλλες τετοιες.... τριχες κατσαρες δουλεια δεν γινεται...... ;D σε τετοια δυσθεωρητα επιπεδα μεγαλοφυϊας.....τι ηθελες δηλ.?Nα ακουγε και...συμβουλες για το πως ..παιζεται το funk ...ο...James Brown? ;D,οταν σου λεει ο JB πως κατι δεν ειναι funky,απλα ΔΕΝ ειναι funky .

Παλι καλα που δεν τους εριξε & κανα προστιμο... ;D (καποια εποχη αν καποιος μουσικος εκανε λαθος ή δεν ακουγε τις οδηγιες του ετρωγε προστιμο....)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...