skantzos Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Χωρίς σχόλια "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
dr.peters Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 ο χιωτης εδειχνε και λιγο ορχηστρα τουλαχιστον. εδω μονο το κοντραμπασο ειδαμε και αυτο κλεφτα!τοσος εγωκεντρισμος πια? :) πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Sinios Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Ωραίος... http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes
trigga Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Εχω την εντυπωση πως αν ψαξεις καλυτερα στο ειδος θα παθεις πλακα με τους ποσους χιωτηδες υπαρχουν και ο ενας καλυτερος απ τον αλλο. Εχω κανει μαθηματα online με τον τυπο στα αριστερα.
skantzos Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Εχω την εντυπωση πως αν ψαξεις καλυτερα στο ειδος θα παθεις πλακα με τους ποσους χιωτηδες υπαρχουν και ο ενας καλυτερος απ τον αλλο. Εχω κανει μαθηματα online με τον τυπο στα αριστερα. χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος ακούω "γυφτικα" πολύ πριν την εποχή του youtube και Joscho δεν υπάρχουν πολλοί κατά την ταπεινή μου γνώμη :) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
spy Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος ακούω "γυφτικα" πολύ πριν την εποχή του youtube και Joscho δεν υπάρχουν πολλοί κατά την ταπεινή μου γνώμη :) Ο Joscho Stephan είναι όντως εκπληκτικός παίκτης, ίσως ο τεχνικά αρτιότερος κιθαρίστας gypsy jazz σήμερα. Αυτό που χρειάζεται για να κοιτάζει στα ίσα τους κορυφαίους παίκτες (Debarre, Rosenberg κλπ) είναι να ξεφύγει από τα κλισέ και τα τυποποιημένα licks της gypsy jazz και να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στον αυτοσχεδιασμό. Είναι σχετικά μικρός σε ηλικία και μάλλον θα το καταφέρει. Και ο Lagrène στην ηλικία του έπαιζε πολύ πιο "τεχνικά" απ' όσο παίζει τώρα.
THEOD Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Ο Joscho Stephan είναι όντως εκπληκτικός παίκτης, ίσως ο τεχνικά αρτιότερος κιθαρίστας gypsy jazz σήμερα. Αυτό που χρειάζεται για να κοιτάζει στα ίσα τους κορυφαίους παίκτες (Debarre, Rosenberg κλπ) είναι να ξεφύγει από τα κλισέ και τα τυποποιημένα licks της gypsy jazz και να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στον αυτοσχεδιασμό. Είναι σχετικά μικρός σε ηλικία και μάλλον θα το καταφέρει. Και ο Lagrène στην ηλικία του έπαιζε πολύ πιο "τεχνικά" απ' όσο παίζει τώρα. +10 Και γώ το πιστεύω :D Τον Oberg τον είδα μια φορά λαιβ όπως και τους Rosemberg αλλα ο joscho μου αρέσει περισσότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση