freerock1974 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Δεν ξερω,ενιωσα την αναγκη να το μοιραστω μαζι σας.. Μου εκανε μεγαλη εντυπωση αυτη η συναντηση... Ο Jan Akkerman για οσους δεν ξερουν ειναι ο απιστευτος κιθαριστας των Focus του '70... Ο ηχος του ειναι χαλια εδω βεβαια.. Για τον Πακο...τι να πουμε... Μονο οτι νομιζουμε κι εμεις πως παιζουμε κιθαρα... :'( GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
eazytune Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 Για τον Πακο...τι να πουμε... Ίσως να φταίει η μεγάλη αγάπη που τρέφω για το συγκεκριμένο όργανο, αλλά εκτός του ότι τον θεωρώ μεγάλο παίχτη μου αρέσουν πολύ και οι μελωδίες που γράφει. [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=sBKarHlP4KU&feature=related
freerock1974 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 Eγω ειμαι ηλεκτρικος αλλα βαθια μεσα μου πιστευω πως οταν μιλαμε για κιθαρα... κιθαρα ειναι η κλασσικη. Με τον τροπο ιδιως που την παιζουν καποιοι σαν τον Πακο στα φλαμενκο αλλα και οι κλασσικοι... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
freerock1974 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 Το κακο ειναι οτι στο συγκεκριμενο βιντεο ο Akkerman για καποιο λογο εχει απαραδεκτο ηχο και δε μπορει να εκτιμηθει οσο θα του αρμοζε... Για δειτε τον και με τους Focus... :o :o :o ;D ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Jazzjoker Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 Το κακο ειναι οτι στο συγκεκριμενο βιντεο ο Akkerman για καποιο λογο εχει απαραδεκτο ηχο Προφανώς, για την εποχή, είχε καλό ήχο. 70's ψυχεδέλεια κλπ. Παρεπιπτόντως στο 2.40 του πρώτου βίντεο έχω την εντύπωση ότι ο Paco ζηλεύει τη φράση που παίζει ο Akkerman ;D Ενωμοτάρχης
THEOD Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 Προφανώς, για την εποχή, είχε καλό ήχο. 70's ψυχεδέλεια κλπ. Παρεπιπτόντως στο 2.40 του πρώτου βίντεο έχω την εντύπωση ότι ο Paco ζηλεύει τη φράση που παίζει ο Akkerman ;D Κατά τη πραγματική μου γνώμη δύσκολα τους βάζεις δίπλα . Ο Paco αντιπροσωπεύει την τελειότητα σε όλο της το μεγαλείο.Τεχνική , ήχος, chord tones προσεγγίσεις στον αυτοσχεδιασμό ......ολα είναι τέλεια . Akkerman απο την πλευρά του είναι ένας καλός και γρήγορος rock κιθαρίστας αλλά μέχρι εκεί. Η τεχνική του δε συγκρίνεται με του Paco όπως επίσης και η αρμονική του συμπεριφορά. Είναι και λίγο ατζουμπαλος στο παίξιμο . Μου θύμισε λίγο το ντουέτο Ralph Towner -Abercrombie που ο Τowner είναι ο εγκέφαλος και ο Abercrombie χρωματίζει με την απίστευτη μουσικότητα του .
freerock1974 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 Καλα,γενικα οι μορφασμοι του Πακο ειναι απιστευτοι ο,τι και να εκφραζουν.. Φοβερος σε ολα ο τυπος. Συμφωνω με τον THEOD. Aπλα ο ακερμαν αν και ολιγον τι αρτσουμπαλος,ειχε ενα ιδιομορφο στυλ που ξεφευγε απο την τετριμμενη πεντατονικη των 70's. Aυτο τον εκανε μοναδικο. Εξ ου αλλωστε κι αυτη η συναντηση πιστευω. Ο Πακο δε θα επαιζε ποτε μαζι με τον Χεντριξ ας πουμε. Μαλλον... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση