psilosm2 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 μου περισσευοθν 400 ευρω. Επειδη εχω ομως μπερδευτει μετα απο πολλα reviews που εχω διαβασει για τα 2 μοντελα θελω την βοηθεια σας. Ποια απο τις 2? Θα χρησιμοποιησω την πεταλιερα μπροστα στον ενισχυτη η μεσω του υπολογιστη μου και καμια φορα μεσω headphones gia practice Βραδυ. Ο ενισχυτης μου ειναι ο Peavey 6505+ combo 112. Παιζω Blues, rock, hard rock και heavy metal. μενεδιαφερει και πολυ η ποιοτητα των εφφε.
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Αν και ειμαι φαν της rp, θα σου προτεινω την boss μια και σε ενδιαφερουν τα εφε (νερα, διαστιμικα κ τετοια ;D ). Αν εννοεις ομως παραμορφωσεις distortion σου προτεινω με 1000 rp One More Of Me...
kostaras75 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 rp δαγκωτο.....κανε ενα search και θα καταλαβεις γιατι ;)
IraklisZS Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 πάντως η ρπ500 δεν είναι το αντίστοιχο μοντέλο με την gt10. το αντίστοιχο είναι η ρπ1000 για να μην ευλογάμε και τα γένια μας, οφείλω να πω πως η rp1000 που έχω δεν με εντυπωσίασε με ακουστικά. Δεν έχω και τα καλύτερα, αλλά έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικά ζευγάρια και με αλλη πεταλιέρα και μου άρεσε πιο πολύ στην άλλη. a classic player now...
alexi Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Boss GT...θα σου τα πριξει λιγο... αλλα ειναι εκτος συναγονισμου...by far.. γενικα οι Boss GT...ειναι πανδυσκολες το να τις σεταρεις αλλα πιστεψε με μετα αν θες να πρωχορισεις σε τπτ rack και πιο high end καταστασεις...θα ξερεις τι σου γινεται και δεν θα φοβασαι κανενα high tech gismo... www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff
Fenderikos Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Boss GT...θα σου τα πριξει λιγο... αλλα ειναι εκτος συναγονισμου...by far.. +10000001 Είχα rp1000 και gt10 ταυτόχρονα και η boss είναι πολύ πολύ καλύτερη για τα γούστα μου, η rp1000 έφυγε.
kokobloko Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 να σου προτεινω κατι? μην παρεις boss gt10 ...αλλα boss gt8!!!!η καλυτερη gt που εβγαλε η boss ever...εχω 2... qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm
psilosm2 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Παιδια μετα απο μια ερευνα που εκανα διαβασα καπου οτι δε μπορεις να χρησιμοποιησεις παραπανω απο 1 εφφε την φορα με την rp500. Αληθευει? Επισης οσο αφορα την ποιοτητα των εφφε(chorus , delay, flanger e.t.c.) πoiα ειναι καλυτερη? Επειδη μειμαι ικανοποιημενος με τον ενισχυτη μου ως ηχο και παραμορφωση δε μενδιαφερουν τα dist, ODs και οι προσωμοιωσεις εδνισχυτων. Επισης απο tone sucking kai bypass τι γινεται? θα χαλασουν οι δυναμικες του ενισχυτη μου χρησιμοποιωντας μονο εφφε ειτε απο την rp500 ειτε απο την gt10?
G.K. Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Αν σε ενδιαφερει αυστηρα η ποιοτητα των εφε τοτε βαλε και την T.C. Electronic Nova System στο παιχνιδι... ;) Στράαατα Stratούλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση