jesu Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 @jesu Να υποθέσω ότι την πήρες απο τον Κουρμπή; Οι Mafia ειναι passive μαγνητες ετσι; Nαι απο τον Κουρμπη την πηρα και ναι οι mafia ειναι passive μαγνητες..
ThePilgrim Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Παντώς εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος απο τους rockfield μου ....another day.....another corpse....another reason...
Neurotic Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 Παιδιά ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
neokosmi Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Ανασταινοντας το θεμα, να ρωτησω αν ξερει κανεις μηπως καποιο μαγαζι στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ πουλαει Michael Kelly κιθαρες να δοκιμασω?
theStratWithin Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2014 Ξανα-ανασταίνοντας το thread, να πω για όσους ψάχνονται με τις Michael Kelly Patriot, ότι η Supreme έχει λίγο διαφορετικό λαιμό σε σχέση με τις άλλες, πιο παχύ (ίσως και πιο φαρδύ), με μεγαλύτερα τάστα, χαρακτηριστικά που της δίνουν άλλη αίσθηση (κατά την εμπειρία μου)...Επίσης μαγνήτες χωρίς καπάκια (ίσως και διαφορετικό μοντέλο). Πολύ ωραία κιθάρα για τα λεφτά της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση