math2014 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα θεμα που με ζαλιζει για καποιους μηνες τωρα, και δεν το εχω κοιταξει σοβαρα μιας και εμφανιζεται οποτε το θυμαται. Οπως παιζω κιθαρα στα καλα καθουμενα με τον ενισχυτη και ενιοτε καποια πεταλια, εχω το εξης φαινομαινο το οποιο ελπιζω να το περιγραφω καλα. Για πολυ μικρο χρονικο διαστημα (κατω απο δευτερολεπτο) εχω μια αλλοιωση στον ηχο ο οποιος ειναι σαν να κοβεις ενταση και "βρωμα" απο τον ηχο. Αφου γινεται αυτο, ολα επανερχονται στο κανονικο και το φαινομενο αρνηται να επαναληφθει, και προφανως δεν μπορω να το κανω επιτηδες να επαναληφθει. Μπορει να περασουν μερες/εβδομαδες/μηνες και να μην εμφανιστει, και μπορει να σκασει και μια φορα την μερα. Οπως και να χει θα ηθελα την γνωμη σας πανω σε αυτο. Απο οσο γνωριζω (ειδικα σε κατι Μαρσαλ 401 Κομπο) , εαν υπηρχε προβλημα πλακετας με κρυες κολλησεις κτλ. τοτε θα ειχα απωλεια μια και καλη χωρις επαναφορα σε κανονικες συνθηκες. Κατι αλλο που ισως να ειναι χρησιμο, πρωτη φορα που ακουσα αυτο το πραμα ηταν καθως αλλαζα θεση στον επιλογεα μαγνητων οπου κοβοταν ο ηχος, και αφου κουνησα γρηγορα τον διακοπτη αρκετα επανηλθε στο κανονικο (μπουκωσε/εκοψε για λιγο και μετα ηρθε). Καθαρισα τον διακοπτη με Σερβισολ σπρευ και ολα οκ τοτε. Τεσπα ελπιζω να βοηθησα. Δεν εχω εξτρα λαμπες/κιθαρες/καλωδια/αμαξι για να παω σε τεχνικο (δεν θελω και τεχνικο γενικα)... οποτε στυριζομαι στην συμβουλη σας για το τι να κοιταξω πριν αρχισω να αγοραζω λαμπες/καλωδια/διακοπτες και τζακς. Γιαννης. okai LS85Q Matamp 1224MkX, thd hotplate, HBE BigD, Soulbender and a useless guitarist
wasted Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Ή μουν έτοιμος να σου γράψω για καθάρισμα ποτενσιόμετρου, είπες αυτό με τον επιλογέα και με μπέρδεψες τελείως... Empty Rooms
Granule Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Είμουν στην επαρχία και πάθαινα ακριβώς το ίδιο... αλλά από τις διακυμάνσεις του ρεύματος . Δοκίμασε ένα σταθεροποιητή τάσης.
math2014 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδια χιλια ευχαριστω. Οτι συμβουλες εχετε παρακαλω πειτε τις, γιατι σε μια αλλη τρελη σελιδα μου ελεγαν οτι κατι τρεχει με την πλακετα μου και οτι πρεπει να παω σε τεχνικο ή να την ανοιξω εγω και να τσεκαρω ολες τις κολησεις. Για του λογου το αληθες παραθετω το λινκ. Περιμενω αποψεις. http://www.thegearpage.net/board/showthread.php?t=130798 Η αληθεια ειναι οτι τρεμοπαιζουν ωρες ωρες τα φωτα στο σπιτι μου. Αλλα οι τυπο σε αυτο το θρεντ με εκαναν να ανησυχω... okai LS85Q Matamp 1224MkX, thd hotplate, HBE BigD, Soulbender and a useless guitarist
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση