ThePilgrim Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2010 Τσεκάρετε αυτή http://cgi.ebay.com/1985-IBANEZ-DESTROYER-DT-155-PHIL-COLLEN-DEF-LEPPARD-NR_W0QQitemZ290420292922QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item439e65fd3a ....another day.....another corpse....another reason...
Regent Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Τhanx guyz για τα comments. :D :D :D Μεγάλε μου που την βρήκες αυτήν; Θέλω να πάρω μια παρόμοια στην κορούλα μου για τα 2α γεννέθλιά της! Έχεις καμιά καλή ιδέα; Εγώ μπάνιζα μια Hello Kitty κοριτσάκι γαρ :) Φίλε μου την έφερε ένας πολύ καλός φίλος Πολωνός πριν 2 χρόνια. Είναι custom made απο Πολωνό luthier (δεν ειναι ο Ran). "Δεθηκε" πριν κανα 2ωρο. Μου εφαγε λιγη ωρα να ανοιξω λιγακι την τρυπα του pot ωστε να χωρεσει αυτο που ειχα περισσεμα,κατ'αλλα ολα πηγαν ρολοι :) Θελει βεβαια Fret dress για να δειξει αυτα που μπορει μιας κ το μανικι ειναι NOS κ δεν ειχε μπει ποτε πανω σε σωμα αλλα ακομη κ ετσι η κιθαρα..can fn' shred :) Μαγνητη εβαλα εναν αρχαιο Bill Lawrence 500XL,το τρεμολο ειναι οριτζιναλ Floyd κ τα κλειδια Grovers. Κουκλάρα. Ο Bill Lawrence τρομερός, τον έχω στη Stealth. Αν αποφασίσεις να το δώσεις παρε τηλ. μη το βάζεις αγγελία. :D TO BEER OR NOT TO BEER
scofield Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 πρωι πρωι χαζευοντας στο ιντερνετ επεσα πανω σ΄αυτο http://www.youtube.com/watch?v=zaNAiQAwciM κ επαθα πλακα...η Βανδη που την βρήκε την Κramer????ειναι αμερικανικη?κ γω που ψαχνω να βρω δυσκολευομαι να βρω... ??? ???
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Του Τόνυ θα είναι... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Who is Tony? ...When i got the music i gotta place to go...
studio54GR Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Who is Tony? Tony Kontaxakis Μέλος εδώ, παλιός πολύ καλός κιθαρίστας κουμπάρος της Βανδή (Καρβέλας στα 80ς κλπ) Κάφτης..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Tονυ ρε μπαγασα εγω μονο την Stagey ηξερα οτι εχεις :D Ποτε την πηρες την Baretta? Μαματη φιλε :) 5 long years
tonycont Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 την ειχα δωσει στη Δεσποινα πριν 5 χρονια για το show στο rex και ενας γνωστος σχεδιαστης την γεμισε με swarovski(ξερετε χαντρες σαν τα amplified t-shirts) λεω να την ξαναμαζευω σιγα-σιγα
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Παιδες ηρθε.. Η πλακα ειναι οτι παιζει ετσι οπως δειχνει.. Εχω παθει σοκ.. Oλες οι φωτο ειναι τραβηγμενες χωρις φλας! :o 5 long years
scofield Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Παιδες ηρθε.. Η πλακα ειναι οτι παιζει ετσι οπως δειχνει.. Εχω παθει σοκ.. Oλες οι φωτο ειναι τραβηγμενες χωρις φλας! :o ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.... :P :P :Pκώστα η κιθάρα ειναι γ*******,μεγεια!! :P :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση