Manos drap Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Καλησπερα..ειναι το πρωτο θεμα που κανω..διαβασα τα υπολοιπα λυμενα για το μαστερινγκ αλλα ισως επειδη δεν εχω σχεδον καθολου γνωσεις γινεται χαμος καθε φορα που το προσπαθω..εχω τελειωσει τις ηχογραφησεισ κ τις μιξεις απο τον δισκο που τα εχω κανει μονος..ο ηχος βεβαια ειναι ικανοποιητικος αλλα αν μπορει καποιος να δωσει καπως αναλυτικες πληροφοριες..θα τον ευνομωνουσα...ευχαριστω προκαταβολικα... 8) 8) 8) 8) Τελος να ξαναπω..οτι ο δισκος ειναι Ραπ..αν κ εχει κ καποιες επιροες απο πιο φανκι, βαλκανικο κ αλλα στυλ ηχου..
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Λειπει κατι απο το θεμα σου ή μου φαινεται? ??? τι ζητας? www.sonicspace.gr
zebric Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 τι ακριβως θες να κανεις με το δισκο? τι δεν σου αρεσει στον ηχο? για να κανεις mastering θες σαφη επιγνωση του πως θες να ακουγεται... https://www.facebook.com/belowthebottom
Manos drap Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 δικιο εχετε..θελω να γινει πιο ομοιορφο σαν συνολο..σε συχνοτητες κτλ..ωστε να μην ακουγεται σαν να βρηκα 10 κομματια κ τα πεταξα σε εναν δισκο..επεισης να τον γυαλισω λιγο τον ηχο,αν τα καταφερω..δεν ξερω αν με καταλαβατε..δεν εχω γνωσεις ουτε να το εξηγησω.. :P
zebric Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 αν κανουμε μια υποθεση εργασιας οτι αυτα που εχεις ηχογραφησει ειναι σωστα και εχουν μιξαριστει και οσο το δυνατον κοντα σε αυτο που θελεις τοτε θα σου προτεινα να κατεβασεις το izotope ozone 4 και να διαβασεις το manul....πιστευω οτι δουλευοντας το θα βελτιωσεις το αποτελεσμα συνολικα....παντως επειδη εγω θελω να αρχισω φασεις με παραγωγες και εχω και μια καλη σχεση με το hip hop αν θες στειλε pm να τα πουμε... https://www.facebook.com/belowthebottom
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση