marathon Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Ένα P-Bass νάνος. ;D Φαντάζομαι τον (δίμετρο) Stanley Clarke με αυτό... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
mariopol Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Ωραιο!!! Και η πρωτη μου σκεψη ηταν double-neck κιθαρομπασο ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
bihlas87 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 To headstock δεν μπορούσαν να το μικρύνουν? Σαν νήπιο με 45 νούμερο παπούτσια είναι. Θα μπορούσε να είναι το απόλυτο travel μπάσο αν έκοβαν 10 πόντους ακόμα.
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Θα μπορούσε να είναι το απόλυτο travel μπάσο αν έκοβαν 10 πόντους ακόμα. Αυτόν τον τίτλο τον διεκδικεί το Ashbory DeArmond. Πάρε και μία σύγκριση με το πρωτότυπο http://www.largesound.com/ashboryarticle/general/comparison/ Plain ugly όμως βρε παιδί μου...... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
bihlas87 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Αυτόν τον τίτλο τον διεκδικεί το Ashbory DeArmond. Plain ugly όμως βρε παιδί μου...... Ιndeed... το έχω ξαναδεί αλλά η μνήμη μου απέρριψε την εικόνα :D Δείχνει πιο γελόιο και απο χειριστήριο guitar hero και πόσο μάλλον σε συνδυασμό με τέτοιο πουκάμισο ;D Tα δάχτυλα πώς γλυστράν άραγε πάνω στις λαστιχένιες του χορδές?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση