Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Στην παλιοτερη εκδοση του φορουμ μας υπηρχε ενα ποσοστο του ποσο γεματο ηταν το mail box του χρηστη. Στην νεα εκδοση τι συμβαινει? Εχει αλλαξει κατι? www.sonicspace.gr
kleinmeiner Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Απ'ό,τι βλέπω, όχι. Υπάρχει και τώρα αυτό το ποσοστό που λες. Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Απ'ό,τι βλέπω, όχι. Υπάρχει και τώρα αυτό το ποσοστό που λες. που ειναι και δεν το βλεπω? γιατι φοβαμαι μην γεμισει το mailbox και δεν λαμβανω μετα νεα π.μ. www.sonicspace.gr
kleinmeiner Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Αριστερά, κάτω από τις "προτιμήσεις". Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Αριστερά, κάτω από τις "προτιμήσεις". Εχω γκαβομαρα μαλλον στο φουλ....αν εχεις το λινκ γραψτο μια εδω. www.sonicspace.gr
kleinmeiner Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Σου στέλνω π.μ. με link. Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Σου στέλνω π.μ. με link. http://s158.photobucket.com/albums/t103/fantomas14/?action=view¤t=noiz-1.jpg εγω γιατι δεν βλεπω την μπαρα της χωρητικοτητας ::) www.sonicspace.gr
dr.peters Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 ουτε εμενα εχει ποσοστο για τα μηνυματα παντως. κατω απο τις προτιμησεις δεν λεει τιποτα! και δεν νομιζω πως ειχε ποτε! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
kleinmeiner Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Για να διευκολύνω τη διαδικασία ανεβάζω την εικόνα που βλέπω εγώ: Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 o Kleinmeiner εχει ! και ευχαριστω για το π.μ. www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση