trolley Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 χεχε..μαλλον δεν ξερεις καλα τα γουστα μου..αν σου πω και αλλα που μου αρεσουν θα εκπλαγεις ακομα πιο πολυ τοτε.. :) υποθετω οτι θα με εχεις σαν..μπλουζοροκα και μονο ε; :) ... πάει, χάλασε και αυτός... ... πάντως άμα συνεχίσετε, θα ψάξω επιμελώς να βρώ αποδείξεις για το ότι αυτός ο τύπος (ο κιθαρίστας) παίζει τις καβάλες με την μπουλούκα... δεν υπάρχει άλλη περίπτωση να καθόταν να της παίζει σόλα την ώρα που αυτή προσπαθεί να γίνει η επόμενη Imbruglia (αν και με τέτοιο πρόσωπο, καλά βαδίζει το κορίτσι)... Mea Culpa
whiteNoise Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 γιατι δεν τρελαθηκα απο αυτα που επαιζε ο τυπος??? 8O προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
wasted Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 δεν υπάρχει άλλη περίπτωση να καθόταν να της παίζει σόλα την ώρα που αυτή προσπαθεί να γίνει η επόμενη Imbruglia (αν και με τέτοιο πρόσωπο' date=' καλά βαδίζει το κορίτσι)...[/quote'] Την έχει ξεπεράσει ήδη φίλε... Μιλάμε για συνεργασίες με Carlos, Sheryl, και λοιπούς παρακατιανούς... :lol: Empty Rooms
elavd Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Takis & afiltroi δεν χρειάζεται απαραίτητα να συμφωνούμε σε όλα σωστά? Μια άποψη είπα... Απλά θεωρώ ότι ο session πρέπει να υπηρετεί το κομμάτι και όχι το αντίστροφο ...Στην προκειμένη περίπτωση δε νομίζω ότι ο ΘΕΙΟΣ έπαιξε στο ύφος του κομματιού. Για εσάς ισχύει το αντίθετο. ΟΚ! Νο problem! ;) Πάντως αν έρθει Ελλάδα η ... μικρά θα πάω οπωσδήποτε στη συναυλία!!! ΛΑΤΡΕΨΑ τη...φωνή της! :lol::lol::lol::lol: antouan_z ΜΗ το πεις!!! Ήδη ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΙ!!! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
takis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 γιατι δεν τρελαθηκα απο αυτα που επαιζε ο τυπος??? 8O γιατι οπως πολυ σωστα λεει και ο elavd αυτα ειναι γουστα! :wink: ηλια δεν σου εβαλα χερι και εννοειται οτι δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι...αν ξαναδιαβασεις εγραψα:"αν και αυτα ειναι γουστα..".. :wink: και για να αποφυγω και παρεξηγησεις εβαλα και το προσωπακι με το χαμογελακι για να δεις οτι πιο πολυ στην πλακα ειπα οτι ειπα. :wink:
elavd Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Μα δε παρεξηγήθηκα ρε συ!!! :lol: Αν μου έβαζες...χέρι θα παρεξηγιόμουνα!!! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
takis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Μα δε παρεξηγήθηκα ρε συ!!! :lol: Αν μου έβαζες...χέρι θα παρεξηγιόμουνα!!! :lol: χαχα..οκ ρε απλα νομιζα οτι πειραχτηκες λιγο...φιλοι παλι δηλαδη; :lol:
afiltroi Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Takis & afiltroi δεν χρειάζεται απαραίτητα να συμφωνούμε σε όλα σωστά? Μια άποψη είπα... Δεν χρειάζεται καν να το σκέφτεσαι............ :lol: :lol: :lol: Πάντως όλοι έχουμε τουλαχιστον από ένα καλό λόγο προκειμένου να πάμε σε συναυλια της Michelle 8O
elavd Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 φιλοι παλι δηλαδη; :lol: Ναι ρε! Για να στο αποδείξω' date=' κερνάω εισητήριο για το επόμενο live της Michelle ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
takis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 φιλοι παλι δηλαδη; :lol: Ναι ρε! Για να στο αποδείξω' date=' κερνάω εισητήριο για το επόμενο live της Michelle ;) :lol: :lol: :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση