Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Ένα καινούριο κομμάτι σε blues ύφος (μπα; μη μου πεις). Θα κούσετε μερικά clicks και pops. Οι drivers της m-audio φταίνε σε συνδυασμό με τα windows 7 απ' ό,τι ανακάλυψα. Μάλλον μέχρι να βγουν καινούριοι πρέπει να χρησιμοποιώ asio for all. Anyway. Καλή ακρόαση. 700_lives.mp3 Ενωμοτάρχης
THEOD Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Τελικά και συ ερωτύλος τραγουδιστής είσαι :) [move]γουσταρω[/move] Μπράβο JJ ωραιο τραγούδι :D
gkou Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Για να μην πω το καλύτερό σου....πολύ πολύ ωραίο :) Φωνή, μουσική, παίξιμο...μπράβο σου! https://myspace.com/gkou
ex-parkerfly1955 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Φίλος της κιθάρας σας κύριε Jazzjoker! Για τα προβλήματα του ήχου ευχομαι: σύντομα με ένα Mac!
Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Σας ευχαριστώ παιδιά. Ενωμοτάρχης
longshadow Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 κι εμένα μου άρεσε πολύ... :) Να πω όμως οτι η φωνή μου ακούγεται κάπως περίεργα...(όχι σαν σύνθεση, σαν παραγωγή εννοώ..) Τί effects έχεις βάλει στη φωνή? Την έχεις "κουρδίσει" κιόλας ή είναι η ιδέα μου?
Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Thanks Longshadow. Όχι δεν έχει πέσει κούρδισμα. Ένα delay για φωνητικά είναι. Ψαχνόμουν με τα εφέ και αυτό μου άρεσε και το έβαλα. Ενωμοτάρχης
dr.peters Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 στο πολυ χαλαρο θα μπορουσε να ειναι μαντρουγκαντα! πολυ ωραιο γενικα! το ακουσα πολυ ευχαριστα! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης....
kostas80 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 you ..... you good you ..... πολύ μ'άρεσεεε www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση