Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

καλημέρα ... είχα διαβάσει σε ένα άλλο thread ότι τα envelop effects μπαίνουν στο effects loop

του ενισχυτή ...(καλά τα πα; ; )

ποια είναι αυτά  η πιο συγκεκριμένα μπορεί κάποιος να μου πει πια είναι η σωστή ( κλασική) σύνδεση των πεταλιών , πια μπαίνουν effect loop κ.τ.λ.

επίσης εάν ο ενισχυτής δεν έχει loop ?

ευχαριστώ ..

Δημοσιευμένο

καλημέρα ... είχα διαβάσει σε ένα άλλο thread ότι τα envelop effects μπαίνουν στο effects loop

του ενισχυτή ...(καλά τα πα; ; )

ποια είναι αυτά  η πιο συγκεκριμένα μπορεί κάποιος να μου πει πια είναι η σωστή ( κλασική) σύνδεση των πεταλιών , πια μπαίνουν effect loop κ.τ.λ.

επίσης εάν ο ενισχυτής δεν έχει loop ?

ευχαριστώ ..

γεια χαρα.πες μας τι ακριβως εχεις να σε βοηθησουμε.

Δημοσιευμένο
envelop effects μπαίνουν στο effects loop

του ενισχυτή .

φυσικα και ΔΕΝ μπαινουν,ειναι φιλτρα, οποτε μπαινουν αμεσως μετα την κιθαρα σου μπροστα σπο τον ενισχυτη.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

φυσικα και ΔΕΝ μπαινουν,ειναι φιλτρα, οποτε μπαινουν αμεσως μετα την κιθαρα σου μπροστα σπο τον ενισχυτη.

Φυσικά μπορείς να τα τοποθετήσεις όπου θες στην αλυσίδα του ήχου σου, αλλά το αποτέλεσμα είναι δική σου ευθύνη ;D

Δημοσιευμένο

καλησπέρα!

έχω wah και boost/overdrive .

στο μέλλον θα βάλω echo και ίσως distortion .

επίσης και το overdrive του ενισχυτή το χρησιμοποιώ και αυτό...

Δημοσιευμένο

wah, booster , overdrive , distortion μπαινουν ολα στο input του ενισχυτη (συνηθως με τη σειρα που τα γραφω ξεκινωντας απο την κιθαρα). Αν παιζεις με τα drive του ενισχυτη βαλε το echo και τα υπολοιπα που θα αγορασεις στο μελλον (πχ delay, chorus κτλ) στο effect loop του ενισχυτη. Αν χρησιμοποεις μονο το καθαρο καναλι του ενισχυτη μπαινουν και αυτα στην εισοδο του ενισχυτη...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...