ELIANIOS Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι αλλα το nickname σου στρατοκαστεριζει ;). Μετα το smoke on the water αυτο μαθαινουν ολοι. ;) ;D ;D ;D ;D ;D (μπηχτη για τον 1974 μη παρεξηγεις για το Θεο.) 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ
freerock1974 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ε7#9...Φτουουου!!Και γω νομιζα πως ειχα σπανιο κομματι... :P (η πιο vintage Gibson ever μιλαμε εεε...)Να τη χαιρομαστε αδερφε! ELIANIE..Eχε χαρη που φευγω ΤΩΡΑ Σαλονικη να πα να παιξω λα μινορε...(ξερεις εσυ...)και δεν προλαβαινω ν απαντησω.. Θα σου στειλω το βραδυ ή αυριο να μου πεις τί χρωμα να παρω τη deluxe....(σοβαρα) ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΒΩΡΕΕΕ!!! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
vthomas Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Πες μας που κατεβαίνεις υποψήφιος στις εκλογές να σε ψηφίσουμε απαξάπαντες!!! ;D Πέρα από το χιούμορ, το κομμάτι είναι εξαιρετικό, βγάζει αυτή την cocky μαγκιά της συγκεκριμένης δεκαετίας (80s), στους die-hard fans της οποίας ανήκει και η αφεντιά μου...Εξαιρετικά τα solo, ξέρεις που να "αναπνεύσεις" και που να "τρέξεις", δεν έχω λόγια...Όπως είπε και κάποιος παραπάνω: Το fan club πότε είπαμε ότι κάνει έναρξη;;;
ELIANIOS Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Πες μας που κατεβαίνεις υποψήφιος στις εκλογές να σε ψηφίσουμε απαξάπαντες!!! ;D Πέρα από το χιούμορ, το κομμάτι είναι εξαιρετικό, βγάζει αυτή την cocky μαγκιά της συγκεκριμένης δεκαετίας (80s), στους die-hard fans της οποίας ανήκει και η αφεντιά μου...Εξαιρετικά τα solo, ξέρεις που να "αναπνεύσεις" και που να "τρέξεις", δεν έχω λόγια...Όπως είπε και κάποιος παραπάνω: Το fan club πότε είπαμε ότι κάνει έναρξη;;; Μπα!!!δεν εχει στηριξη-μεσα στου μηχανισμους τουΧΑΧΑΧΑΑΧΑ. Περα απ τη πλακα ο Σταυρακας ειναι ενα χρυσο παιδι που ξερει να βγαζει ευατο στη ροκ. Αλλωστε, σκατα εισαι σκατα κανεις-καλος εισαι χρυσαφι φτιαχνεις ;) και αυτο που λεει σ αυτον(με εντυπωσιαζει-ζηλευω αν θελετε) ειναι οι συνθετικες του ικανοτητες. Ο τροπος που βρηκε να το εκφραζει(2000000000000πιο δυσκολο απ το να παιξεις 128ογδοα F dorian με dimin στη #13 με σταση λοτου-κολιατσου) ;) :-\ :'( :'( :'( :'( :'( ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΟΚΑΣΤΕΡ ΡΕ ΜΑΚΕΔΟΝΑ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ
freerock1974 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Eυχαριστω ρε Σπυρο... ΣΤΡΑΤΟΚΑΣΤΕΡ ΒΩΡΕ ΜΟΥΣΚΑΡΕ!!!!! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση