Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ναι αλλα το nickname σου στρατοκαστεριζει ;). Μετα το smoke on the water αυτο μαθαινουν ολοι. ;) ;D ;D ;D ;D ;D

(μπηχτη για τον 1974 μη παρεξηγεις για το Θεο.)

'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Ε7#9...Φτουουου!!Και γω νομιζα πως ειχα σπανιο κομματι... :P

(η πιο vintage Gibson ever μιλαμε εεε...)Να τη χαιρομαστε αδερφε!

ELIANIE..Eχε χαρη που  φευγω ΤΩΡΑ Σαλονικη να πα να παιξω λα μινορε...(ξερεις εσυ...)και δεν προλαβαινω ν απαντησω..

Θα σου στειλω το βραδυ ή αυριο να μου πεις τί χρωμα να παρω τη deluxe....(σοβαρα)

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΒΩΡΕΕΕ!!!

Δημοσιευμένο

Πες μας που κατεβαίνεις υποψήφιος στις εκλογές να σε ψηφίσουμε απαξάπαντες!!! ;D

Πέρα από το χιούμορ, το κομμάτι είναι εξαιρετικό, βγάζει αυτή την cocky μαγκιά της συγκεκριμένης δεκαετίας (80s), στους die-hard fans της οποίας ανήκει και η αφεντιά μου...Εξαιρετικά τα solo, ξέρεις που να "αναπνεύσεις" και που να "τρέξεις", δεν έχω λόγια...Όπως είπε και κάποιος παραπάνω:

Το fan club πότε είπαμε ότι κάνει έναρξη;;;

Δημοσιευμένο

Πες μας που κατεβαίνεις υποψήφιος στις εκλογές να σε ψηφίσουμε απαξάπαντες!!! ;D

Πέρα από το χιούμορ, το κομμάτι είναι εξαιρετικό, βγάζει αυτή την cocky μαγκιά της συγκεκριμένης δεκαετίας (80s), στους die-hard fans της οποίας ανήκει και η αφεντιά μου...Εξαιρετικά τα solo, ξέρεις που να "αναπνεύσεις" και που να "τρέξεις", δεν έχω λόγια...Όπως είπε και κάποιος παραπάνω:

Το fan club πότε είπαμε ότι κάνει έναρξη;;;

Μπα!!!δεν εχει στηριξη-μεσα στου μηχανισμους τουΧΑΧΑΧΑΑΧΑ.

Περα απ τη πλακα ο Σταυρακας ειναι ενα χρυσο παιδι που ξερει να βγαζει ευατο στη ροκ.

Αλλωστε, σκατα εισαι σκατα κανεις-καλος εισαι χρυσαφι φτιαχνεις ;) και αυτο που λεει σ αυτον(με εντυπωσιαζει-ζηλευω αν θελετε) ειναι οι συνθετικες του ικανοτητες. Ο τροπος που βρηκε να το εκφραζει(2000000000000πιο δυσκολο απ το να παιξεις 128ογδοα F dorian με dimin στη #13 με σταση λοτου-κολιατσου) ;) :-\ :'( :'( :'( :'( :'(

ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΟΚΑΣΤΕΡ ΡΕ ΜΑΚΕΔΟΝΑ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...