Evilnye Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Κάποια στιγμή πρέπει να οργανώσουμε μια εξόρμηση είτε οι εδώ στους εκεί, είτε οι εκεί σε εμάς.
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Κάποια στιγμή πρέπει να οργανώσουμε μια εξόρμηση είτε οι εδώ στους εκεί, είτε οι εκεί σε εμάς. Στη μέση. Βόλος. Πήλιο. Τσίπουρα. Σωστός; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
X-minor Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Στη μέση. Βόλος. Πήλιο. Τσίπουρα. Σωστός; Σωστότατος.
Evilnye Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Στη μέση. Βόλος. Πήλιο. Τσίπουρα. Σωστός; Άνετα.
Nikoubis Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Στη μέση. Βόλος. Πήλιο. Τσίπουρα. Σωστός; Οχι ξεροσφυρι τα τσιπουρα ομως, ετσι;
Earendil Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Καλοφόρετο κύριε Κώστα μας. Τα Aerodyne όργανα γενικώς...κάτι μου κάνουν. 8)Ε, κι εδώ που τα λέμε έχω κι εγώ κάνει κάτι που αν το πω δε θα μπορώ να ξαναγράψω ως Earendil... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Σας ευχαριστώ φίλτατε. Το αυτό συμβαίνει και εις ημάς. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
fleaman Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Audiokostas τι θα ελεγες για το jazz?εχει πεσει καθολου στα χερια σου? http://www.thomann.de/gr/fender_aerodyne_jazz_bass_bk.htm
funky_bassman Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Βρε δεν με παρατάτε όλοι με τα P bass με έχετε βάλει σε σκέψεις και με τρώει η παλάμη μου να δώσω λεφτά!!! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΥΡΙΟΙ!!!ΤΣΤΣΤΣΤΣΤΣΤΣ... Καμία προσοχή για τις δύσκολες μέρες που θα έρθουν από τη νέα γενιά... Στα χρόνια μου δεν ήταν έτσι... Υ.Γ: Τέλειο το οργανάκι Κώστα το ζηλεύω... Έχω και μία αγάπη στα όργανα στο χρώμα του ξύλου οπότε μου τρέχουν τα σάλια!!! ΜΕ ΓΕΙΕΣ ΜΕ ΓΕΙΕΣ και πάνω από όλα ΚΑΛΟΠΑΙΧΤΟ!!! LA ROJΑ ARMADA
X-minor Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Εύγε νέε μου και με 'γειά το νέο σου p. ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση