marathon Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Τώρα με το κυριλέ μπάσο, να σκεφτείς να αλλάξεις και το Tshirt των live? Σε κάτι πιο κυριλέ...κανένα Λακοστάκι ίσως? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ. Αλλά αυτό που λες είναι αυτό που δεν μ' αρέσει. Δεν βγάζει καμία αλητεία. Βγάζει ένα "πρόσεχέ με !! πρόσεχέ με πολύ !!!" και με κουράζει. Δεν πειράζει. Με κάτι τέτοια ξεχωρίζει ένας μπασίστας. Γίνεται πιο εμφανής(-ιμος). Γίνεται "άνθρωπος". Σχεδόν κιθαρίστας! (Σχεδόν!) :P :P :P ;D ;D ;D :-* :-* :-* When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Δεν πειράζει. Με κάτι τέτοια ξεχωρίζει ένας μπασίστας. Γίνεται πιο εμφανής(-ιμος). Γίνεται "άνθρωπος". Σχεδόν κιθαρίστας! (Σχεδόν!) Τέτοια σου λέγαν βρε κουτό και τελικά την πάτησες με κιθάρα; Δεν πειράζει βρε συ, μην στεναχωριέσαι. Άλλα παιδάκια πεινάνε... 8) :-* Τώρα με το κυριλέ μπάσο, να σκεφτείς να αλλάξεις και το Tshirt των live? Σε κάτι πιο κυριλέ...κανένα ΛαΚωστάκη ίσως? Θα με λένε πάλι εγωμανή. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
lgbesios Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 ......... Δεν βγάζει καμία αλητεία....... Να και το αλήτικο ;) ...το alter ego , έχει και το όνομα !!! 8) Και ξανά καλόπαιχτο!!!! rust never sleeps
SpyrosCh Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Πολύ ωραίο, αλλά σαν του σαββάτου ΔΕΝ είναι.. ;)
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Πολύ ωραίο, αλλά σαν του σαββάτου ΔΕΝ είναι.. ;) :-X >:( 8) :P Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Evilnye Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Πολύ ωραίο, αλλά σαν του σαββάτου ΔΕΝ είναι.. ;) Σιγά σιγά, θα δεις πως θα βρεθεί και με ένα τέτοιο ! :D Μεγειές κ από δω!
X-minor Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Καλό, όμορφο, χρυσό, αλλά πολύ "κυριλέ" για precision! Με 'γειάααα!!! :-* Άντε και με εξάρι σιγά-σιγά.
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Καλό, όμορφο, χρυσό, αλλά πολύ "κυριλέ" για precision! Με 'γειάααα!!! :-* Άντε και με εξάρι σιγά-σιγά. Ασε, θα το σάξω. Μη το βλέπεις έτσι ;) Στωωωωωω Ενα πεντάρι (μετά από πολύ καιρό) φόρεσα σουτιέν το Σάββατο και ήταν σα να μου χει κάτσει το USS Entreprise στο στήθος (μόνο που το Enterprise είχε λιγότερα κουμπιά) και συ μου λες για έξη; Κάποια στιγμή όμως, ίδωμεν, να μαστε καλά, ένα πεντάρι, ίσως .......... μπααα, ξέχνα το. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
X-minor Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Ασε, θα το σάξω. Μη το βλέπεις έτσι ;) Στωωωωωω Ενα πεντάρι (μετά από πολύ καιρό) φόρεσα σουτιέν το Σάββατο και ήταν σα να μου χει κάτσει το USS Entreprise στο στήθος (μόνο που το Enterprise είχε λιγότερα κουμπιά) και συ μου λες για έξη; Κάποια στιγμή όμως, ίδωμεν, να μαστε καλά, ένα πεντάρι, ίσως .......... μπααα, ξέχνα το. Τα καλύτερα χάνω εδώ πάνω που είμαι... :-\
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση