Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Για σας παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια όσων γνωρίζουνε πάνω σε αυτό το θέμα! Είμαι σε φάση να πάρω μια καλή πεταλιέρα πλέον και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2!

(Για Boss μου έχουν πει οτι δεν αξίζει τα λεφτά εκτός αν βρω κάποια GT6 και κάτω!)

Παρακαλώ όποιος ξέρει ας ρίξει τα φώτα του...

Δημοσιευμένο

Και γιατί όχι digitech rp1000; Λέω εγώ τώρα....

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δημοσιευμένο

Δεν ξέρω δεν τη συμπαθώ γενικά την Digitech... Τέλος πάντων το άλλο post νομίζω με κάλυψε εντελώς οπότε μάλλον καταλήγω σε Χ3!!! Thanks και σε σας και στα παιδιά του άλλου post!  :)

Δημοσιευμένο

Για να σου κάνω την ζωή λίγο δυσκολότερη να σου πω ότι (άποψή μου πάντα) ή rp είναι καλύτερη της line 6 και σε εφέ και σε προσομοιώσεις. Επίσης (ξαναμανά αποψή μου) η tonelab έχει μάλλον καλύτερα εφέ από την line 6 αλλά η line 6 έχει πλήθος προσομοιώσεων και οι δυνατότητες της (προσομοίωση προενισχυτή μικροφώνου και xlr) είναι άκρως δελεαστικές. Μην απορρίπτεις την digitech. Ο τίτλος για το gsp1101 "poor man's axe-fx" δεν είναι τυχαίος.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...