elavd Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Έχω το εξής πρόβλημα: Ανοίγω το Amplitube ως stand-alone εφαρμογή και βρίσκω με κάποιο preset που μου αρέσει, πχ έναν ήχο με overdrive. Αν ανοιξω το Amplitube μέσω του SONAR (ως FX insert σε ένα audio κανάλι), ο ήχος του preset που άκουγα πριν δεν είναι ο ίδιος. Το overdrive πχ που έφτιαξα πιο πριν έχει λιγότερο gain. Μου δίνει την εντύπωση σαν να να μην παίρνει το 100% σήμα του effect, αλλά κάποιο ποσοστό του. Κάνω κάτι λάθος στη συνδεσμολογία; Το έχει παρατηρήσει κι άλλος αυτό το φαινόμενο; :-\ www.facebook.com/YourPaintedSmile
Vaggelis_Revolted Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Περίεργο πρόβλημα! Δεν μου έχει τύχει ποτέ αλλά μπορείς να δοκιμάσεις τα παρακάτω για να εντοπίσεις αν λύνεται: *)Τι sample rate χρησιμοποιείς; Υπάρχει διαφορά στη συμπεριφορά του Amplitube αν <<κατέβεις>> στο standard 44.1, 16bit? **)Το amplitube το εφαρμόζεις εξαρχής στο line της κιθάρας σου, ή ηχογραφείς το dry σήμα αρχικά, και μετά εφαρμόζεις το vst? Δοκίμασε και τα 2, για να συγκρίνεις. ***)Εφόσον κάνεις το δεύτερο, μήπως παρατηρείς διαφορά αν εφαρμόσεις το Amplitube σε stereo από ότι σε mono σήμα; Τέλος, τσέκαρε τις ρυθμίσεις εντός και εκτός DAW, ώστε να είναι ακριβώς οι ίδιες. www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/
S3nTiNeL Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με Cubase σε συνδιασμό με Guitar Rig και Amplitube. Στους καθαρούς ήχους είναι μικρό το πρόβλημα, αλλά με Distorted ήχους χάνεται ο όγκος και γενικά δεν είναι ο ήχος που ακούγεται όταν ανοίγουν οι εφαρμογές μόνες τους. Έχει βρει κανείς άκρη με αυτό το θέμα;
pascal Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Διαφορά σε input level μου μυρίζει...το amplitube έχει μετρητές και knobs για input gain. Για δοκίμασε Ηλία μπας και... :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση