fuzzywoo Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Καταλαβαίνω τι εννοείς.. Υπάρχει κλίμα επειδή οι περισσότεροι πάνε ν ακούσουν εκεί και μετά αγοράζουν Γερμανία.. Σίγουρα δεν τους αδικώ (ούτε τους μεν ούτε τους δε), για μένα αν η διαφορά είναι μικρή αγοράζω Ελλάδα, αν είναι χαώδης προσπαθώ να παζαρέψω, και εάν ξέρω εκ των προτέρων ότι δεν γίνεται παζάρι, δυστυχώς.. τζογάρω και παραγγέλνω χωρίς δοκιμή. Μέχρι στιγμής είμαι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ τυχερός και ό,τι έχω πάρει απ έξω χωρίς δοκιμή είναι όπως το φανταζόμουν. Βέβαια είναι άγχος..
chris4puzzle Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Καταλαβαίνω τι εννοείς.. Υπάρχει κλίμα επειδή οι περισσότεροι πάνε ν ακούσουν εκεί και μετά αγοράζουν Γερμανία.. Σίγουρα δεν τους αδικώ (ούτε τους μεν ούτε τους δε), για μένα αν η διαφορά είναι μικρή αγοράζω Ελλάδα, αν είναι χαώδης προσπαθώ να παζαρέψω, και εάν ξέρω εκ των προτέρων ότι δεν γίνεται παζάρι, δυστυχώς.. τζογάρω και παραγγέλνω χωρίς δοκιμή. Μέχρι στιγμής είμαι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ τυχερός και ό,τι έχω πάρει απ έξω χωρίς δοκιμή είναι όπως το φανταζόμουν. Βέβαια είναι άγχος.. κοιτα οχι μονο για αυτο. αμα βρω ενα οργανο εδω και μου αρεσει οπως ειπες θα το παζαρεψω να το παρω απο γιατι τα λεφτα που θα δωσω για σεταρισμα για το οργανο απεξω και γενικα αυτο το 'αγχος' πιστευω ειναι αυτο που πληρωνεις παραπανω απο ελλαδα και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο. [εννοειται οτι το οργανο πρεπει να το εχουν σεταρισμενο εδω περα] απλα επισης ειναι αβολα γιατι ειναι ο αερας που εχουν καποιοι μαγαζατορες και το οτι θα ειναι και 'μπαστακες' απο πανω. γενικα δεν συνηθιζω να δοκιμαζω σε μαγαζια, μονο απο αλλους φιλους γνωστους κλπ www.myspace.com/thepuzzle4
spy Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Να σημειώσω ότι η 137 Classic έχει μαγνήτες 490R και 498T ενώ η (ακριβότερη) 137 Custom έχει 57 Classic. Εχει τον ιδιο ηχο με την ES 335 & ειναι και ποιο ομορφη Όχι. :)
chris4puzzle Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Να σημειώσω ότι η 137 Classic έχει μαγνήτες 490R και 498T ενώ η (ακριβότερη) 137 Custom έχει 57 Classic. με 180 ευρω τους βαζεις στην φθηνοτερη Όχι. :) περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αν και αυτο το single cutaway μου αρεσει παρα πολυ ;D www.myspace.com/thepuzzle4
yannis37 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 video review HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση