PickingMan Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Παιδια σημερα το πρωι μου ηρθε στο mail αυτο το clip. :'( O τυπος σπερνει ;D ;D ;D [flash=200,200]
the funkover Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Ναι...ταλεντο... (Λιγο ασχετο αυτο τωρα αλλα..)σε μερικα πλανα δεν μοιαζει με τον frusciante ? ::)
PickingMan Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 αχαχαχαχαχαχαχαχ και το χερι παιζει σαν τον Friedman απο Megadeth
the funkover Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 χαχαχα...δεν το ειχα προσεξει ιδιαιτερα..καλο ;D ;D ;D
VietMan Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 σε μερικα πλανα δεν μοιαζει με τον frusciante ? ::) Δεν πρεπει καπως να βγαλει το ψωμι του κι αυτος πλεον? Παρα πολυ καλος ρε γμτ!! Τρεφω τεραστια εκτιμηση στους street players Hi!! I'm Paul from guitar world!!
joh Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 λέτε να παίρνει Στεροειδή ; ;D η έτσι παίζει χαλαρός ;
zik Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 το 2 ποιο είναι :D,δε θυμάμαι που το έχω ξανακούσει ;D ???στο 1:10 περίπου ξεκινάει..... http://www.youtube.com/watch?v=o3tijcG bluesουξης
chris4puzzle Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 σε μερικα πλανα δεν μοιαζει με τον frusciante ? ::) Προφιλ μοιαζει αρκετα :P Ρε σεις το δεξι του χερι δεν ειναι σαν να ειναι εκτος του σωματος του; η να ειναι καποιου αλλου ;D www.myspace.com/thepuzzle4
ierissiotis Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Tαλεντάρα ,αλλά το δεξί του είναι σαν να το έσπασε.
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 το 2 ποιο είναι :D,δε θυμάμαι που το έχω ξανακούσει ;D ???στο 1:10 περίπου ξεκινάει..... Εξαρτάται από την ηλικία σου... :D :D :D :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση