Nordic Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 ;D ;D ;D ;D Nαι είναι το λεγόμενο γιδοbell(goatbell)...βγαίνει σε 6'' και 8'' ιντσες... Χρησιμοποιούνταν για τα γίδια, αλλα στην σύγχρονη μουσική, βρηκε τον δρόμο του για το drum set... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Ομολογω πως δεν το ηξερα... τουλαχιστον τα πιατινια ακουγονται??? έχουμε vfm?? από paiste pst κτλ ειναι καλύτερα, τα hihats ηταν αξιοπρεπέστατα τιμη δε ξερω www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
ippex Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Ομολογω πως δεν το ηξερα... τουλαχιστον τα πιατινια ακουγονται??? έχουμε vfm?? 'Ετσι κ αλλιώς και οι κανονικές σειρές της Istanbul είναι VFM με ήχο πολύ κοντά στα ακριβά Zildjian και σχεδόν μισή τιμή απο αυτά. ;D
Nordic Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 'Ετσι κ αλλιώς και οι κανονικές σειρές της Istanbul είναι VFM με ήχο πολύ κοντά στα ακριβά Zildjian και σχεδόν μισή τιμή απο αυτά. ;D Επειδη ειμαι κάτοχος istanbul mehmet samatya είμαι αρκετά ικανοποιημένος... VFM πιάτα... Για istanbul agop δεν έχω και πολλά να πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση