Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Παρεπιπτόντως, Θοδωρή. Δική σου η ιδέα για αυτή τη διασκευή; Ενωμοτάρχης
THEOD Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Κατόπιν ακροάσεων κατέληξα στο ότι αυτός ο περίεργος τρόπος που άδει ο ερωτύλος τραγουδιστής σας είναι αυτό που κάνει και τη διαφορά και σας κάνει να ξεχωρίζετε. Κατ' εμέ σούπερ εκτέλεση, μουσικότητα, αρμονία, ωραίος ήχος. Άψογοι. Ευχαριστούμε πολύ Νέστορα ;) Αν δεν ήταν ερωτύλος πως θα κέρδιζε τις καρδιές όλων ;) ;) ;) ;)
THEOD Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Παρεπιπτόντως, Θοδωρή. Δική σου η ιδέα για αυτή τη διασκευή; Γιαπ όλα ξεκίνησαν απο το B.T που είχες ανεβάσει :D
Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Γιαπ όλα ξεκίνησαν απο το B.T που είχες ανεβάσει Το υποψιάστηκα. Είμαι ο ηθικός αυτουργός της εξαίρετης εκτέλεσής σας. Το όνομά μου στο CD και 10 καλάθια γαρδένιες για μαγαζιά του Ηρακλείου και είμαι εντάξει. Ενωμοτάρχης
THEOD Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Το υποψιάστηκα. Είμαι ο ηθικός αυτουργός της εξαίρετης εκτέλεσής σας. Το όνομά μου στο CD και 10 καλάθια γαρδένιες για μαγαζιά του Ηρακλείου και είμαι εντάξει. μέσα ;)
papeas Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2020 Χρόνια μετά θυμήθηκα αυτή την υπέροχη διασκευή, αλλά το λινκ δεν δουλεύει για να το κατεβάσω. Πως το βρισκω;
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2020 Administrator Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2020 To link λειτουργεί κανονικά. Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση