Skropi Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Λοιπον επειδη θελω να πουλησω την συγκεκριμενη κιθαρα σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση,μοντελο του 2006 αγορασμενη ομως πριν 1.5 χρονο(δεν κανω διαφημηση,απλα αναφερω τις λεπτομερειες),θα ηθελα να μου πειτε πια τιμη ειναι καταλληλη γιατι εχω ακουσει πολλα παλαβα,οπως το οτι μια καλη τιμη ειναι γυρω στα 600 ευρω ??? ??? :o :o Περιπου ποσο πανε μεταχειρισμενες δηλαδη?
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Λοιπον επειδη θελω να πουλησω την συγκεκριμενη κιθαρα σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση,μοντελο του 2006 αγορασμενη ομως πριν 1.5 χρονο(δεν κανω διαφημηση,απλα αναφερω τις λεπτομερειες),θα ηθελα να μου πειτε πια τιμη ειναι καταλληλη γιατι εχω ακουσει πολλα παλαβα,οπως το οτι μια καλη τιμη ειναι γυρω στα 600 ευρω ??? ??? :o :o Στο DV πάει 1380 καινούρια. Στα 550 είναι η Μεξικάνικη. Από κει και πέρα κάνε τα κουμάντα σου. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Skropi Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Δηλαδη τουλαχιστον ενα 750-800 ευρω,αλλιως οποιος δεν θελει μπορει να παρει μεξικανα,σωστα?
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Ατυχώς, στο Ebay.co.uk (ίσως) βρίσκεις και καλύτερες τιμές http://cgi.ebay.co.uk/Fender-Stratocaster-USA-Deluxe-HSS-/150462590100?cmd=ViewItem&pt=UK_Musical_Instruments_Guitars_CV&hash=item230844ec94#ht_700wt_1139 και χωρίς τελωνεία...καλή τύχη! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Δηλαδη τουλαχιστον ενα 750-800 ευρω,αλλιως οποιος δεν θελει μπορει να παρει μεξικανα,σωστα? Εσύ ξέρεις. Ο καθένας κοστολογεί την ιδιοκτησία του κατά το δοκούν. Αν θα πουληθεί η όχι στην τιμή που θέλει, είναι αποτέλεσμα πολλών συνισταμένων. Βέβαια υπάρχει και αυτό .....http://www.guitarampkeyboard.com/en/fender-deluxe-strat/8994 Ατυχώς, στο Ebay.co.uk (ίσως) βρίσκεις και καλύτερες τιμές http://cgi.ebay.co.uk/Fender-Stratocaster-USA-Deluxe-HSS-/150462590100?cmd=ViewItem&pt=UK_Musical_Instruments_Guitars_CV&hash=item230844ec94#ht_700wt_1139 και χωρίς τελωνεία...καλή τύχη! Ρε Παππού αυτό θέλει ακόμα 9 μέρες για να τελειώσει. Κανα τελειωμένο ή "Πάρτο Τώρα" έπρεπε να βάλεις. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Ρε Παππού αυτό θέλει ακόμα 9 μέρες για να τελειώσει. Κανα τελειωμένο ή "Πάρτο Τώρα" έπρεπε να βάλεις. Που να ψάχνω βρε παιδί μου...αλλά τέτοιες μέρες, ποιός αγοράζει Fender? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
ffmakis Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Δηλαδη τουλαχιστον ενα 750-800 ευρω,αλλιως οποιος δεν θελει μπορει να παρει μεξικανα,σωστα? 700-800 ευρώ είναι μια καλή τιμή ;)
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 ...αλλά τέτοιες μέρες, ποιός αγοράζει Fender? ;D ;D Λέγε ότι θες, το μπασάκι είναι σούπερ. Μόνο ένα κακό έχει.... :-\ Από κοντά, μην το χαλάμε. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Skropi Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Ωραια,οποτε απλα δεν αξιζει να πουλησει καποιος ακριβη κιθαρα. Απλα θα την αναβαθμισω και αλλο και θα την κανω δωρο στο παιδι μου ;D
manosx Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Η αγορά καθορίζει τις τιμές. Good luck!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση