yannis37 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Rien ne va plus, νεαρέ μου. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. ;D τώρα εγώ θα έπρεπε να ξέρω τι σημαινει το "Rien ne va plus"? HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 τώρα εγώ θα έπρεπε να ξέρω τι σημαινει το "Rien ne va plus"? absolument si tu parles avec monsieur Audiokostas. www.sonicspace.gr
marathon Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 absolument si tu parles avec monsieur Audiokostas. ή έχεις δεί τα άπαντα του James Bond... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
gdevelek Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 absolument si tu parles avec monsieur Audiokostas. :D αυτό πρέπει να το λενε κάπου κοντά στα σύνορα γαλλίας-ιταλίας...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 :D αυτό πρέπει να το λενε κάπου κοντά στα σύνορα γαλλίας-ιταλίας... non non non....mon Dieu ! www.sonicspace.gr
yannis37 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 ΡΕ παλιοΣαρκοζίδες......... να φύγετε........να πάτε αλλού ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση