fleaman Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Εριχνα μια ματια στα Spector και ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κανενας κατοχος εδω να μου μεταφερει μια γνωμη για αυτα..Ποιο μοντελο θα προτεινατε και ποια η γνωμη σας γενικοτερα?Ευχαριστω
Neurotic Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Επειδή κάποτε είχα κι εγώ την ίδια απορεία,ρώτησα κάτι γνωστούς,οι οποίοι μου είπαν πολύ καλά λόγια...Γενικότερα μου τα χαρακτήρισαν ως "Metal Basses" και πολύ κοντά στα Warwick..Δεν ξέρω βέβαια κατα πόσο ισχύει μιας κι εγώ προσωπικά τα έχω δει μόνο στον Θωμά!Αυτά στο περίπου... Σύμφωνα με το επίσημο site πάντως δεν πρέπει να έχει αντιπροσώπους εδώ Ελλάδα... http://www.spectorbass.com/
Evilnye Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Μέχρι πρότινως έφερνε στον Μεταλλίδη, μάλλον όχι πια. http://www.noiz.gr/index.php?topic=166602.msg301867#msg301867
LoathBass Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 ο Μεταλλίδης δεν πρέπει να φέρνει πλέον τπτ. Και δικαιολογημένα.
fleaman Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Κ εγω για Μεταλλιδη θυμαμαι!Πως και σταματησε ομως?Δεν υπηρχε κανενα ενδιαφερον απο την ελληνικη αγορα?
LoathBass Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Εχω την αίσθηση πως οι τιμές που έδινε οτι ειχε την αντιπροσωπεία ήταν κάπως εεεε τσιμπημένες οπότε από κάποιο σημείο κι έπειτα απλώς η πελατεία υποχώρησε. Και αν κρίνω πως απο κει που φερνε MTD , Spector και Ritter στο site του έχει πλέον Squire μάλλον κάτι δεν πήγε και πολύ καλα
WilliamSats Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2011 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα άδικα, να ρωτήσω: Αντιπροσωπία της Spector εδώ στην Ελλάδα? (διάβασα παραπάνω ότι μέχρι πέρυσι δεν υπήρχε κάποιος). Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση