Giannis___ Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Καλησπερα παιδες,ονομαζομαι Γιαννης και ειμαι καινουριος στο φορουμ!!ειμαι κιθαριστας(τι πρωτοτυπο ;D ;D)παιζω 7 χρονια κιθαρα και αποφασισα μιας και γρατσουναω και εγω λιγο να μπω στην παρεα σας!!!! ;D ;D!
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 γεια σου γιαννη μου παλικαρι μου ! Κανε σωστο Introduction Τι μουσικη παιζεις ? Recording is God's way of tellin you that you suck
Giannis___ Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 ναι σορρυ,παιζω ροκ μουσικη αν και τα τελευταια χρονια μ αρεσουν αλλα ηδη....ειμαι απο κερκυρα,εχω τρεις κιθαρες ηλεκτρικες 1)yamaha 121D 2)μια ibanez s prestige 1625 3)μια Suhr Guthrie Govan signature model,επισης εναν Hughes und Kettner ενισχυτη και εναν Cornford MK50!!αυτα!! ;D καλυτερα???!!
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Σσσωραιοςςςςςςς !!!!!!!! αρρωστια ο guthrie ε ? φανταζομαι θα εχεις λιωσει το fives ... Recording is God's way of tellin you that you suck
Giannis___ Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 (ειδη και οχι ηδη που εγραψα)..... το fives οχι δν το εχω κοιταξει,wonderful slippery thing και λιγο Waves!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση