gpiad Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 να πεταξω και καμια παντοφλα ε?χμμμμ στην επομενη φωτογραφιση θα πεταξω κανα δυο κατα εκει να υπαρχουν.. :)
chris4puzzle Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 εεε ναι κ τοτε θα εισαι τοπ ;D www.myspace.com/thepuzzle4
xaris123 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Σας παρουσιάζω το "Tsadiri Pedalboard", που βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης ! Κάποια είναι πεταμένα χύμα και κάποια στη θέση τους..Νομίζω ότι έχω από τα πλέον ατσούμπαλα πετάλια! 8)
hitman Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Microsynthesizer, Hazarai memory man, flanger hoax, HOG... Αρχίζω να σε συμπαθώ... ;D Shoot him again. His soul is still dancing...
xaris123 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Microsynthesizer, Hazarai memory man, flanger hoax, HOG... Αρχίζω να σε συμπαθώ... ;D Η τσέπη του "καλλιτέχνη" να είναι καλά.. ;D
Deadmeat Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Σας παρουσιάζω το "Tsadiri Pedalboard", που βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης ! Κάποια είναι πεταμένα χύμα και κάποια στη θέση τους..Νομίζω ότι έχω από τα πλέον ατσούμπαλα πετάλια! 8) O ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;:o :o :o The player makes the guitar, not the opposite.
Nikoubis Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 O ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;:o :o :o Κατι που δυσκολα αντικαθισταται με την TONELAB; ;D
the funkover Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Σας παρουσιάζω το "Tsadiri Pedalboard", που βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης ! Κάποια είναι πεταμένα χύμα και κάποια στη θέση τους..Νομίζω ότι έχω από τα πλέον ατσούμπαλα πετάλια! 8) Το τσαντιρι πρεπει να κανει αρκετα καλα τη δουλεια του... 8)
playloud Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Κατι που δυσκολα αντικαθισταται με την TONELAB; ;D Ναι γιατι η Tonelab ειναι για κιθαριστες ;) Make me fries...
IraklisZS Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 τελικά η rp1000 πέρασε και δεν ακούμπησε, έ? φαντάζομαι τι έχει να γίνει αν βγει νέα tonelab ;D λοιπον το δικο μου pedalboard βρίσκεται στην υπογραφή μου ;) a classic player now...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση