ierissiotis Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 To τελικό μου μου με λίγες αναβαθμίσεις! Απο δεξία πρός αριστερά. Dulnop cry baby modded by Jam-Dunlop J.Hendrix Octavio-Jam Tubedreamer 58-Ibanez Tubescreamer TS9-Ox silicon fuzz-Behringer tuner-Jam waterfall chorus-Digitech hardwire (digital delay ,looper).
ekim Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Να και το δικο μου Από αριστερά crybaby(tbp)->boss cs-3(monteallums mod)->boss sd-1 (stock)->boss bd-2 (keeley mod)->boss dd7. Βέβαια αυτά που χρησιμοποιώ ποιο πολύ είναι το crybaby και sd-1 και τ' άλλα μαζεύουν σκόνη ειδικά το bd-2 που δεν μου βγήκε όπως το περίμενα (μα καθόλου όμως) P.S. η παντόφλα είναι απομίμιση reef (μιλάμε για ήχο όχι αστεία)
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2011 Μολις Τελειωσα το δικο μου! ;D Guitar --> TC Electronics PolyTune --> Jam Dynasor --> Wah(Modified By Telegun) --> Voodoo Lab Super Fuzz --> Blues Pedals School(Vintage Distortion) --> Telegun Booster --> Seymour Duncan Deja Vu Delay + Expression Pedal(Roland EV-5) --> Boss Tremolo TR-2(Modified By AnalogMan) --> Malekko Vibrato Καλωδια: George'l Tροφοδοσια: BBE Super Charger PedalBoard: Custom made by me ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
warchief Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Cry Baby > Bad Monkey > SD1 (αναβαμισμενο πλεον με το 5 star keeley mod)> ShredMaster > Expression Factory > MI Audio Crunch Box > TR-2 > PH-2> Digidelay> Line 6 DL4> Digitech. ::) καποτε μπλε μετα γκρι σε λιγο..... θελω να κανω μια ερωτηση.πως τροφοδοτητε τα line 6 DL4? ευχαριστω
DimRach Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Ορίστε και το δικό μου.[/img] --[CROATOAN]--
DimRach Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Μολις Τελειωσα το δικο μου! ;D Guitar --> TC Electronics PolyTune --> Jam Dynasor --> Wah(Modified By Telegun) --> Voodoo Lab Super Fuzz --> Blues Pedals School(Vintage Distortion) --> Telegun Booster --> Seymour Duncan Deja Vu Delay + Expression Pedal(Roland EV-5) --> Boss Tremolo TR-2(Modified By AnalogMan) --> Malekko Vibrato το Malekko το πήρες από Ελλάδα??Αν ναι από που?..δεν εχω δει πουθενα!! --[CROATOAN]--
hyperpanos Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Να και το δικό μου, αν και περιμένω και ένα POG για να συμπληρωθεί το παζλ. Έχουμε και λεμε λοιπόν : Κιθάρα Ιbanez JS 1000 BP Vox wah Vox Satchurator Digitech Metal Master Behringer Noise Reducer (δεν χρειάζεται όμως) και στην λούπα του Blackstar HT-20 Combo 1x12 Digitech EX-7 Expression Factory (πιο πολύ για το Whammy) Digitech Multi Chorus Digitech Hyper Phase Digitech Turbo Flanger Behringer Digital Multi FX-600 Την τροφοδοσία έχουν αναλάβει δύο ALIMENTATORE 9V PER 6 PEDALI EFFETTO PER BOSS, DIGITECH Α και το pedal board είναι GATOR GPT-PRO όχι άλλο κάρβουνο!!!
backys Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Update! ;D Kαινουργια σαγιοναρα... και καινουριο πεταλακι -εκπληξη-!!!! Dedalo FX Tremolo Tres. Ποοολυ καλο,tap tempo και σε χαμηλη τιμη!!!!
hyperpanos Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Να και το δικό μου, αν και περιμένω και ένα POG για να συμπληρωθεί το παζλ. Έχουμε και λεμε λοιπόν : Κιθάρα Ιbanez JS 1000 BP Vox wah Vox Satchurator Digitech Metal Master Behringer Noise Reducer (δεν χρειάζεται όμως) και στην λούπα του Blackstar HT-20 Combo 1x12 Digitech EX-7 Expression Factory (πιο πολύ για το Whammy) Digitech Multi Chorus Digitech Hyper Phase Digitech Turbo Flanger Behringer Digital Multi FX-600 Την τροφοδοσία έχουν αναλάβει δύο ALIMENTATORE 9V PER 6 PEDALI EFFETTO PER BOSS, DIGITECH Α και το pedal board είναι GATOR GPT-PRO ξέχασα το digitech digidelay όχι άλλο κάρβουνο!!!
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 το Malekko το πήρες από Ελλάδα??Αν ναι από που?..δεν εχω δει πουθενα!! κατευθιαν απο το site το πηρα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση