JAM Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2007 Γιάννη με γεια και καλόπαιχτη κι από μένα!! ;) Μόνη θέση χωρίς ενδιαφέρον είναι η 4η (neck+middle)' date=' που όμως μάλλον θα την αλλάξω και θα βάλω μόνο του τον μονό.[/quote'] Θα σου πρότεινα, αντί να βάλεις μόνο του τον μονό, να βάλεις neck+bridge σπλιταρισμένους για να έχεις έναν ήχο που να θυμίζει τον μεσαίο μιας tele ;) Αυτή η θέση υπάρχει ήδη, η μεσαία θέση είναι neck+bridge (οπως στην lespaul). οποτε πατώντας το split γίνονται και οι 2 μονοί :wink: www.intravenus.gr
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Με γεια το..επιπλο!! :lol: Δε μου λες .....την πηρες σε αυτο το finish για να ταιριαζει με τη ...σερβαντα στο καθιστικο????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: εξω απο την πλακα ,,ΚΑΛΟΠΑΙΧΤΗ!! :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
JAM Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να την έχω κρεμασμένη στον τοίχο παρά να την παίζω... :lol: Thanks :wink: παρεπιμπτώντος, καλωσορίσατε πάλι elavd και superfunk...έχω χάσει κανένα επεισόδιο... :roll: ??? www.intravenus.gr
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Λοιπον το συγκεκριμενο εργαλειο το δοκιμασα για ελαχιστο χρονικο διαστημα πριν απο λιγες ημερες... Τι να πω....πρεπει να απραδεχτω οτι ο...γερμαναρας ειναι μεγαλο μαστορι. «Παιχτικα» και κατασκευαστηκα η κιθαρα φυσικα εσκιζε (αυτο μας ελειπε αλλωστε για την τιμη της) Ηχητικα ομως οντως με εξεπληξε. Ηταν η πρωτη κιθαρα τετοιου τυπου που ακουγονταν «οργανικα» & ζεστα χωρις τον υπερκομπρεσσαρισμενο & κλινικο χαρακτηρα που εχουν συνηθως κιθαρες αυτης της φιλοσοφιας. Οι μαγνητες της ηταν απλα «out of this word” και ισως οι μοναδικοι σπλιταρισμενοι humbuckers που ακουγονταν κατα 99% σαν μονοπηνιοι.....ο μονος ηχος που δεν «επιαναν» σε πειστικο βαθμο ηταν αυτος του bridge της τελεκαστερ....ενω οι "στρατ" ηχοι της ακουγονταν δραματικα ομοιοι με αυτους μια καλης hard tail strat... Η γνωμη μου ειναι οτι οποιος σκεφτεται να αγορασει κιθαρα τετοιου τυπου καλο θα ηταν να δωσει τα λεφτακια του στον...γερμανο & ΟΧΙ στον γνωστο...Αμερικανο Αν ηταν και SURF GREEN αντι για NTIVANOKASELA SPALTED MAPLE :) τοτε θα πλησιαζε πολυ την τελεια κιθαρα!!! :lol: :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Έλεος ρεεεε όχι και surf green!!! Kολασμένε!!!!!! LEGO people live in houses made of their own flesh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση