JAM Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Και ένα κλιπάκι της στιγμής... Your browser does not support the HTML5 audio tag Huber clip Και για τους gear freaks : ενισχυτής : Carvin Vintage16 -> shure57 -> M-audio solo Το άρπισμα είναι bridge(splitted) + middle, με εφφέ : phaser, διακριτικό chorus και analog delay ebow : neck με λίγο overdrive και delay το θεματάκι πάνω από το ebow : καθαρός neck (splitted) με κομμένα tone, solo : neck με compressor/sustainer + overdrive + analog delay περισσότερα κλιπς εν καιρώ :wink: www.intravenus.gr
blue Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Να την χαίρεσαι Γιάννη,είναι πανέμορφη. Και το κλιπ πολύ ωραίο ;) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
mechmg93 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 καλοριζικη Γιαννη!!!φαινεται κ ακουγεται εκπληκτικη ;)
menelaos Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Καλά, καταπληκτική δε συζητάμε καν!! Σε κανα χρόνο να μου την πουλήσεις 1000¤, ok? :lol:
nuno Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Μεγειές Γιάννη. Η κιθάρα είναι απίστευτη. Καλόπαιχτη
Acanthor Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Είναι ΥΠΕΡΟΧΗ!!! Να τη χαίρεσαι!!! :wink: :wink: ..there's too much panic in this town...
PGS Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Με γεια! Πολύ ποιοτικό όργανο! Καλή δημιουργία τώρα!
sepsis Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Πω Γιάννη με πόρωσες τώρα φίλε μου!!!!! Δε μου λες, θα παίξεις με αυτή στο "Θυμωμένο Πορτραίτο"? Θα τη θαυμάσουμε από κοντά? http://www.hsouris.eu
JAM Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Πω Γιάννη με πόρωσες τώρα φίλε μου!!!!! Δε μου λες' date=' θα παίξεις με αυτή στο "Θυμωμένο Πορτραίτο"? Θα τη θαυμάσουμε από κοντά?[/quote'] Εννοείται πως θα την εγκαινιάσω στο live :wink: www.intravenus.gr
elavd Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2007 Γιάννη με γεια και καλόπαιχτη κι από μένα!! ;) Μόνη θέση χωρίς ενδιαφέρον είναι η 4η (neck+middle)' date=' που όμως μάλλον θα την αλλάξω και θα βάλω μόνο του τον μονό.[/quote'] Θα σου πρότεινα, αντί να βάλεις μόνο του τον μονό, να βάλεις neck+bridge σπλιταρισμένους για να έχεις έναν ήχο που να θυμίζει τον μεσαίο μιας tele ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση