Apatilos Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Γεια σας είμαι 24,είμαι φοιτητής και πριν 5 μήνες μου ήρθε έμπνευση και πήρα το συνθεσάιζερ korg x50.Έπαιζα πιάνο στο δημοτικό 6 χρόνια αλλά δεν θυμάμαι πολλά. Η ερώτηση είναι αν είναι αργά για να ασχοληθώ σοβαρά; Θα μου άρεζε να παίζω στο στυλ του Wirman(children of bodom).Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά είναι εφικτό σε αυτή την ηλικία?
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Μια χαρά εφικτό είναι αν το ασχοληθείς με όλη την καλή διάθεση και αφιερώσεις σοβαρά το χρόνο σου :) (Κ εγώ στα 24 ξεκίνησα να παίζω ! )
Apatilos Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση.Είναι ενθαρυτικό το μήνυμά σου.Γιατί βλέπω παιδιά 17-18 ετών ας πούμε στο youtube που ήδη είναι φτασμένοι και λέω καλά εγώ τι κάνω τώρα στα "γεράματα"...
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Υπάρχουν και παιδιά που εγκαταλείπουν στα 17-18 και επίσης υπάρχουν και "παιδιά" που πασπατεύουν χρόνια κ ποτέ δεν ασχολούνται σοβαρά. Το καλό με το να ξεκινάς μεγάλος έιναι ότι είσαι συνειδητοποιημένος πολύ περισσότερο στο τι θες και έχεις και καλύτερη εικόνα του τι πρέπει να κάνεις και πόσο να προσπαθήσεις ώστε να πετύχεις αυτό που θες. Καλή συνέχεια ;)
Tolisbass Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Όχι ρε κολλητέ μην μασάς άμα γουστάρεις προχώρα!Δεν καταλαβαίνουμε ούτε από εξεταστικές!Λίγο jam να ξεδώσουμε! Σωστός ο Evilnye! Life is a lot like jazz..it's better when you improvise
Apatilos Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρυτικά σας λόγια. Σε αυτήν την εξεταστική είναι που παίζω περισσότερο :)Παίζω και κάνω διάλειμμα για διάβασμα που λέει ο λόγος ;)
pinhead Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Με καλη δουλεια περιπου σε ενα χρονο θα μπορεις να παιζεις και σε 2 χρονια θα παιζεις πολυ καλα.Βεβαια με πολλους παραγοντες στη μεση που θα σε σπρωξουν πιο γρηγορα η το αντιθετο.Ξεκινα με απλα πραματα και σιγα σιγα προχωρα.Και η καλυτερη εξασκηση ειναι να παιζεις με άλλους. never compromise tone for features....
pinhead Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Σωστός ο Evilnye! Η evilnye. ;D ;D Υ.Γ.Ευη ,νομιζω εχω ξαναρωτησει, το nick σου εχει να κάνει με το elfen lied; never compromise tone for features....
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Η evilnye. ;D ;D Υ.Γ.Ευη ,νομιζω εχω ξαναρωτησει, το nick σου εχει να κάνει με το elfen lied; Όχι δεν έχεις ξαναρωτήσει, απλά θεώρησες πως έχει σχεση ;D (το θυμάμαι που το είχες γράψει κάπου) Αλλά καμία σχέση nickname είναι που έφτιαξα για το χαρακτήρα μου στο world of warcraft όταν έπαιζα. Μου άρεσε κ έμεινε από τότε.
vagmer Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 η μουσικη ειναι δημιουργια,γεννηση,εκφραση της ψυχης και ενα υπερτατο συναισθημα.... δεν υπαρχει χρονος...ειναι αεναη και παντοτινη.... μια συνεχης εκπαιδευση του ποιο ωραιου κοσμου που αν μπεις μεσα της ,θα ''χαθεις''!!! Τελος, δεν υπαρχει συγκριση με κανεναν αλλο δημιουργο,μουσικο συνεργατη η μουσικο συνοδοιπορο..... να κοιταζεις μονο να μπορεσεις να προσφερεις ενα απλο συναισθημα στον εαυτο σου και σε οσους ακουσουν τα επομενα 1000000 χρονια την μουσικη σου... να εισαι απλος και να μην δινεις σημασια στις ατελειωτες φανφαρες που ο καθενας εμφανιζει στο ''σουπερ εγω'' του.. ειναι και η μονη ''εξιλεωση,εξιψωση'' στον ''γολγοθα'' της ζωης η τεχνη ... υστερογραφο μοναδικο μειον=δεν παιρνεις συνταξη..!!!! musique non stop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση