Ares Kalogeropoulos Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 Παροιμιώδης ως προς τι; Ενοω το punch και η δυναμη που εχουν οι κυματομορφες του. Ειδικα οταν ακουμπισεις bass ειναι σαν να δινεις σφαλιαρες στα monitor σου! Το Attack που εχει το synth αυτο ειναι κατι που δυσκολα το βρισκεις σε VA Synth. Δεν συμφωνεις?
Ares Kalogeropoulos Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 Πολυ ωραίο!Στο πρώτο βίντεο το lead μου θύμισε σε κάποιο σημείο το dr who theme. ;DΜπράβο! Kαλως και σου το θυμισε! Αυτος ηταν και ο σκοπος μου...για να δειξω ποσο analog μπορει να ακουστει. Αμα θες να το κανεις να ακουστει 40 χρονων οργανο..απλως μπορεις. Ειναι κουκλα για τετοια!
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 Το Attack που εχει το synth αυτο ειναι κατι που δυσκολα το βρισκεις σε VA Synth. Δεν συμφωνεις? Υπάρχουν και άλλα VA με πολύ γρήγορο attack, π.χ. Virus TI, Q. :)
tasman_ Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 Εγώ πάντως όσες ώρες και να φάω με το ρακάκι μου δεν το χορταίνω! Έχω το 2 και όσο περνούν τα χρόνια τόσο περισσότερο το χρησιμοποιώ (όχι για μπάσα όμως). Άρη, ωραίοι ήχοι! cheers http://www.myspace.com/tasospapastamou
Ares Kalogeropoulos Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 Εγώ πάντως όσες ώρες και να φάω με το ρακάκι μου δεν το χορταίνω! Έχω το 2 και όσο περνούν τα χρόνια τόσο περισσότερο το χρησιμοποιώ (όχι για μπάσα όμως). Άρη, ωραίοι ήχοι! cheers Thnx!! ξερεις που μπορω να βρω PCMCIA CARD ρε 'συ? Δεν εχω που να σωσω τα patches μου!! Αυτο ειναι αλλο 1 demaki poy eftiaksa prospathontas na thymisw Vangeli. Stin kirioleksia (tha deis kai pio meta) mporeis na to ksetinakseis kai malista poly evkola kai na anaparageis o,ti sou katevei! :)
foxxx Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 κατι τετιο ψαχνεις??? αν ναι χτυπατο!!! http://cgi.ebay.co.uk/Lexicon-80-91-Nord-lead-EMU-Morpheus-RAM-memory-card-a1-/400126348815?cmd=ViewItem&pt=UK_Musical_Instruments_Pro_Audio_Synthesisers_CV&hash=item5d29638e0f
mindconspiracy Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 Nord 2x απλά το κορυφαίο VA synth που μπορεί να 'αγοράσει' κανείς . Είναι πραγματικά must για όλα τα είδη της ηλεκτρονικής μουσικής και όχι μόνο.
Ares Kalogeropoulos Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Ναι ρε συ! Ευχαριστω πολυ για το link! Αμα παρω το 2x δεν θα εχω θεμα. Αλλα με το 2 σου δινουν μονο 40 θεσεις. Ελεος.
SPIROSKER Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 επιασε τοπο βλεπω το nord ηταν η ευχη που εδωσα για καλες δημιουργιες
yannis Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Μπραβο για το thread Παρεπιπτόντως... Ψάχνω pads στο στλυ του five pad (Pro53) - ίσια pads δηλαδή χωρίς πολύ κίνηση και κάπως warm...Υπάρχουν κάπου να τα κατεβάσω για να αποθηκεύσω στην PCMCIA μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση