SRV Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Λεω να μάθω να παίζω με slide. :lol: :lol: Έχω όμως απορίες. Για να παίξω με slide πρέπει υποχρεωτικά να αλλάξω κούρδισμα? Δεν γίνεται να παίξω με το standard? Μήπως υπάρχει κανένα κούρδισμα που να είναι πιο εύκολο να παίξεις με slide??? :?: he sky is cryin'...
Earendil Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Πάει κάτι λιγότερο από βδομάδα που ξεκίνησα κι εγώ... Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με το κλασσικό κούρδισμα, αν πάντως έχεις στο μυαλό σου καταστάσεις κιθάρας steel pedal, τότε νομίζω πως όντως το κούρδισμα αλλάζει... ...και έχω και τόσο χαμηλό action που υποφέρω ο κερατάς... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Συνήθως χρησιμοποιείται κούρδισμα open G (D,G,D,G,B,D) και άλλα παρεμφερή You are wrong f**ked and overatted...
sotoman Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 τι ακριβώς ειναι το slide παίξιμο? :roll:
apos Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Μια τεχνική στο παίξιμο της κιθάρας, στην οποία χρησιμοποιείς το λεγόμενο bottleneck, δηλαδή ένα μεταλλικό "σωληνάκι" που "φοριέται" πάνω από το μικρό δάκτυλο - ή και τον παράμεσο - του αριστερού χεριού (για δεξιόχειρες, μιλώντας! :) ) http://www.10-code.com
sotoman Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 lol etsi καλα αυτό ακούγεται καλα? καποιος που παίζει μπορεί να ανεβάσει ενα χειροποίητο δείγμα να ακούσω? plz....
SRV Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Δεν χρειάζεται να ακούσεις δείγμα,δοκίμασε το μόνος σου με ένα ποτήρι ή οτιδήποτε άλλο γυάλινο και θα δεις! Αυτη η τεχνική χρησιμοποιείται κυρίως για μπλουζ. :lol: he sky is cryin'...
elavd Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά σερφάροντας έχω βρει 2 αξεσουάρ που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν τους επίδοξους sliders... :lol: 1) Από τη Rockinger: After placing these unit over your nut the strings are 6mm higher and have a larger spacing. Slide on! 2) Από Thomann: SHUBB Slide Έχει στη βάση του ένα "δαχτυλίδι" έτσι ώστε να μπορείς να το γυρίσεις από την άλλη μεριά την ώρα που παίζεις και να το δάχτυλο που φοράει το slide, να είναι ελεύθερο να παίξει κανονικά Ελπίζω να βοήθησα ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
takis Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 μπραβο ρε ηλια!που τα ανακαλυψες ρε τσακαλι!ετοιμαζομαι για παραγγελια καποια στιγμη συντομα! :wink:
elavd Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 μπραβο ρε ηλια!που τα ανακαλυψες ρε τσακαλι!ετοιμαζομαι για παραγγελια καποια στιγμη συντομα! :wink: ΧΕ ΧΕ για εσάς δουλεύω!!! Τι νόμιζες ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση