Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

θα μιλησω με μεγαλη χαρα για εναν απο τους πιο απιστευτους κιθαριστες και μουσικους που εχω ακουσει ποτε στη ζωη μου. Wolfgang Zenk.απιστευτη τεχνικη καταρτιση,παρα πολυ καλος συνθετης,ωραιος ζεστος ηχος κτλ κτλ.φυσικα τα δυο τελευταια ειναι υποκειμενικα...εχει παιξει σε δυο cd των γερμανων sieges even και εχει βγαλει και αλλα 2 με το σχημα του 7for4 www.7for4.de στα οποια παιζει τα παντα,απο metal και rock μεχρι fusion,jazz,country,blues,funk και τελειωμο δεν εχει.και ολα αυτα με πολυ καλο γουστο και στιλ και γραφοντας στην ουσια τραγουδια και οχι κατεβατα απο πανδυσκολα θεματα χωρις ουσια.

Δημοσιευμένο

Ο Zenk είναι πολύ καλός, τον εχω ακούσει κι εγώ.

Για τον Greg Koch δεν ξέρω αλλα θα το τσεκάρω αμέσως! :D

Ένα στουντιάκι στην Οίτη...

Δημοσιευμένο

Oσοι εχουν ορεξη και αυτια για να δεχτουν καινουρια ακουσματα και παικτες...δειτε τους :

1.Dave Martone

2.Cyril Achard

3.Jeff Kollman(οχι και πολυ καινουριος)

4.Derryl Gabel

5.Elias Viljanen

6.Jose de Castro

..οποιος θελει δειγματα ας στειλει πμ....... :D :D :D

Δημοσιευμένο

για τον Greg Koch ίσως πρέπει να γραφούν ύμνοι φίλε Gideon Stargrave αλλά μάλλον δεν είναι και τόσο άγνωστος...

οι δικοί μου αγαπημένοι και ίσως όχι τόσο άγνωστοι επίσης :D

Pete Haycock (μπορεί να σας ενδιαφέρει στη σελίδα του μια πολύ αξιόλογη συλλογή απο κιθάρες στο Gear) και

Lester Hunt

όχι βέβαια απο σύμπτωση ο ένας αποτέλεσε την συνέχεια του άλλου στο ίδιο συγκρότημα

Climax Blues Band

Τώρα όσον αφορά σε ακουστικούς κιθαρίστες δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον

Eric Roche ο οποίος δυστυχώς πέθανε πέρισυ...

πολύ καλό thread

thanks Gideon Stargrave

Dual Soliloquy

Δημοσιευμένο

Alejandro Silva

Goncalo Pereira

Αυτούς τους δύο τους ακού ξανά και ξανά τα τελευταία δύο χρόνια

Anand Mahangoe

Δεν ξέρω αν μπορούν να θεωρηθούν άγνωστοι βέβαια.

Δημοσιευμένο
Τάκη' date=' ο κιθαρίστας που μας προτείνεις, μόνο και μόνο από το ντύσιμο καταλαβαινεις ότι μια μέρα θα το φάει το κεφάλι του :lol: [list']

Να προτείνω επίσης και γω ένα όνομα κιθαρίστα, ο οποίος δεν έχει ούτε site ούτε δισκογραφική δουλειά αλλά σε λίγο όλοι θα μιλούν γι'αυτόν.....Προσοχή....έρχεται...

Μπαλάντης

(Δώστε σημασία στο 'Μπ', καμία σχέση με τον 'Β')

If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..."

Δημοσιευμένο

ενας που μου εχει κανει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εντυπωση για την ποιο πολυπλευρη μουσικη κατευθυνση[εχει βγαλει δισκους σε στυλ metal, jazz, BLUES(με καφαλαια ΟΛΑ τα γραμματα), death, κλασσικη μουσικη, dance, κουκουρουκου ο,τι να'ναι]ειναι ο Buckethead.

www.bucketheadland.com

ενω παιζει τον κ@λο του, ειναι απο τους λιγους που εστιαζουν εκει ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ενω οταν δεν πρεπει, αφηνουν τη μουσικη να μιλησει

συμβουλη προς superfunk: ακου ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το colma και το electric tears(πεντατονικες μεχρι θανατου) :wink:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...