stavros_d80 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Σερφάροντας στα korg forums κοιτάξτε τι πήγε και έκανε ο αθεόφοβος! μου μπαίνουν και μένα ιδέες τώρα, αλλά έχει χάρη που είναι στην εγγύηση το m50... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Σωστός ' Δεν είναι λίγοι αυτοί που τα θέλουν σε μορφή rack. Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση του βγήκε λιγάκι ... μεγάλο.
Jasemeister Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Μου θυμίζει μια απ'τις κονσόλες ελέγχου για το nuclear missile launch που έβλεπα χθες στο Crimson Tide :) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
alderbody Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Μου θυμίζει μια απ'τις κονσόλες ελέγχου για το nuclear missile launch που έβλεπα χθες στο Crimson Tide :) ...ή τα controls απο το αερόστατο του Zorin... ;) ;D wood matters
ex-cyclops Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Ωραίο το Μ50, αλλά αυτό που βρίσκεται κάτω του είναι πολύ καλύτερο (Fantom-G). ;D offtopic: Το stickerάκι "Expanded" που έχει το Fantom-G περνιέται όταν βάζεις ARX επεκτάσεις;
stavros_d80 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 offtopic: Το stickerάκι "Expanded" που έχει το Fantom-G περνιέται όταν βάζεις ARX επεκτάσεις; Νομίζω ότι πρέπει να ισχύει το ίδιο στις srx με τις srjv-80 των σειρών xp. Εγώ όταν είχα πάρει το xp-60 είχε δώρο την session και στικεράκι μέσα για να κολλήσεις πάνω στο όργανο "..plus 8Mb..." χα χα 8 mb πλάκα είχε το 'χω ακόμη κολλήμένο από τότε. Όπως είπα το "η τρέλα..." αναφέρεται στο m50 και στο ότι είναι αναπόσπαστο από το module από το κλαβιέ, καμιά σχέση με το m3. Πάντως όταν λήξει η εγγύηση θα κάνω ένα σχετικό άνοιγμα να δω τι παίζει και πως τα κατάφερε και το έβγαλε και αν δεν εμπλέκονται αλυσοπρίονο & παγοκόφτης μπορεί να βγει κάτι ενδιαφέρων... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2010 Σταυρο,οταν το ανοιξεις θα δεις ποσο ευκολο ειναι να αποσπαστει απο το πληκτρολογιο. Ευκολη μοντα η συνδεσμολογια του. Εξυπνο το τυπακι..αλλα πολυ ασχημο το οπιτκο αποτελεσμα. Ειναι κι αυτη η ασημια που εχει το Φαντομ...κιτσ.... 8) www.sonicspace.gr
vanner Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2010 Δηλαδή, για να καταλάβω... ο τύπος δεν είχε άλλη λύση? Μήπως ήταν καλύτερα να ψαχτεί με ένα μεγαλύτερο-με περισσότερη εργονομία κτλ. έπιπλο απ' το να καταστρέψει ένα synth?... θέλω να δω τι θα λέει αν τυχόν θελήσει να το πουλήσει... (αγρατσούνιστο... σε άψογη κατάσταση... σαν καινούργιο...)
ex-cyclops Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2010 Προτιμότερο να είχε δώσει κάποια φράγκα παραπάνω να είχε πάρει το M3-M. Και πλήρες workstation θα είχε, και πιο καλαίσθητο θα ήταν, και με πολύ καλύτερη φορητότητα. ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση